Странице

понедељак, 27. новембар 2017.

Micelarna voda sa vodom cveta jasmina - Balea

Neko sam ko obožava micelarne vode. Do sada sam ih probala nekoliko, na kraju posta ću vam ostaviti linkove ka recenzijama. Mnogima sam bila zadovoljna, ali uvek volim da isprobam neku novu. Danas pričamo o Baleinoj micelarnoj vodi sa vodom cveta jasmina.





Šta kaže proizvodjač:

Za sve tipove kože. Bez parfema. Sa vodom cveta jasmina. Efikasno čisti lice, oči i usne. Posebno namenjeno mladoj koži.
Čisti, uklanja šminku i deluje kao tonik za lice. Formula sa micelama uklanja šminku i prekomerni sebum. Ublažava nejednakosti na koži. Za čistiju sliku kože. Sadrži pantenol, glicerin i vodu cveta jasmina.

Upotreba:

Naneti na tupfer i po potrebi očistiti lice, usne i predeo oko očiju.






Ova micelarna voda dolazi u bočici od 200ml i njena cena je oko 200 din. Pakovanje je preslatko, prepoznaćete je po roze čepu. Namenjena je mladoj koži. Providna je i bez mirisa. Otvor nije prevelik, te neće izaći više tečnosti nego što je potrebno. Poklopac je odličan, te neće doći do prosipanja proizvoda. Sam proizvod mi se zaista dopada. Ne iritira oči što mi je najvažnije kod svake micelarne vode. Odlično uklanja šminku, čak i maskaru skine u nekoliko poteza (uvek držim natopljen tupfer na oku nekoliko sekundi kako bi se maskara otopila i kako ne bi došlo do čupanja trepavica prilikom trljanja). Često je koristim i kao tonik ili kada hoću dodatno da očistim lice. Ostavlja blag lepljiv trag koji se vrlo brzo suši pa nema potrebe za dodatnim umivanjem. Meni lično ne smeta jer mi nije izazvala nikakve iritacije.

Sastav: 





Jeste li već koristile ovu micelarnu vodu?

Recenzije ostalih micelarnih voda koje sam koristila:

Bioten micelarna voda


La Roche-Posay micelarna voda

Garnier micelarna voda.

8 коментара:

  1. Nisam probala ovu micelarnu vodu, ali mi se mnogo dopada i čini mi se da je odlična i da ne bi štetila licu niti jedne osobe koja se šminka ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ОдговориИзбриши
  2. ovu micelarnu sam kupila pred more i jos uvek je koristim, ne svidja mi se uopste. Prva stvar koja mi se ne svidja je sto stvara penu, a ni sminku ne skida najbolje ali to joj ne zameram jer svakako ocistim lice gelom posle micelarne.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Stvara penu zbog glicerina koji sadrzi. Meni je bas odlicna :)

      Избриши
    2. e to nisam znala zbog cega je ali ne svidja mi se taj osecaj, kao da imam neki deterdzent na licu :) drago mi je da se tebi dopada

      Избриши
    3. Pa dobro, jednostavno ti se ne dopada :)

      Избриши
  3. Nisam probala ali hocu sigurno I ja obozavam micelarne ♡
    https://kraljicadrameblog.wordpress.com/2017/11/28/sunny-autumn/

    ОдговориИзбриши