Странице

четвртак, 23. август 2018.

Mr. Black 24K Gold Anti-Aging mask&serum

Pre nekog vremena, Mr. Black me je ponovo obradovao svojim novitetima. Ovoga puta na moju adresu stigao je zlatni paket. U pitanju je zlatna maska i serum za lice sa zlatnim česticama.






24kGold anti-aging mask





Šta kaže proizvodjač:

Inovativna 24K Gold Anti-Aging maska za lice u formi hidrogela sastoji se od prirodnih sastojaka čistog zlata, kolagena i jedinjenja koja hidriraju kožu i pružaju vam mladalački i blistav izgled. Ovaj luksuzni prirodni tretman koristi se u SPA centrima širom sveta. Formulisana od prirodnih sastojka, podstiče snagu čistog zlata i njegovo lekovito dejstvo na kožu.
Jedinstveni hydrogel sastav zlatne maske obuhvata naprednu formulu sa hidratantnim i regenerativnim dejstvom, osmišljenu da podstiče prirodni proces obnavljanja kože, za anti-aging efekat, teksturu i sjaj. Maska stimuliše regeneraciju kože na ćelijskom nivou, učestvuje u borbi protiv slobodnih radikala, stabilizuje imunitet kože, poboljšava elastičnost i na taj način sprečava prevremeno starenje kože. Efektivni sastojci uključujući bioaktivni kolagen efikasno zatežu kožu i ujednačavaju ten. Preporučuje se za sve tipove kože, posebno za umornu i dehidriranu kožu. Dobra je podloga pre nanošenja šminke. Za najbolji efekat anti-aging tretmana, koristite je u kombinaciji sa vašim omiljenim Mr.Black 24K Gold serumom.



Zlatna maska dizajnirana je tako da se prilagodi vašem licu i ako na prvi pogled izgleda da će vam biti velika. Veoma je natopljena što me je posebno obradovalo. Mr. Black savetuje da se maska koristi u kombinaciji sa serumom kako bi efekat bio potpun. Masku sam skinula nakon 20ak minuta. Ono što sam odmah primetila jeste da je koža odmornija i svežija. 


Sastav:

Water, Glycerin, Propylene glycol, Oat (AVENA SATIVA) beta-glucan, Sodium hyaluronate, Gum arabic (ACACIA SENEGAL), Methylparaben, Imidazolidinyl urea, Iodopropynyl Butylcarbamate, Disodium EDTA, Two flavors, PEG-40 hydrogenated castor oil.

Maska je trenutno snižena i možete je kupiti po ceni od 199 rsd.

Sledeći korak nakon skidanja maske je serum iz iste linije.

24k GOLD anti-aging serum


Šta kaže proizvodjač:

Mr. Black 24K Gold Anti-Aging Serum je luksuzni tretman za negu, koji sprečava starenje kože i daje joj mladalački, glatki i sjajni izgled. Formula sa 24K zlatom potiče još iz vremena Kleopatre, te ga kao i Kleopatra možete koristi i Vi kao sredstvo za smanjenje bora i poboljšavanje elastičnosti i čvrstoće kože. Ovaj serum koji u svom sastavu ima čisto 24 karatno zlato čisti i hidrira kožu i smanjuje znakove starenja. Preporučuje se upotreba na svim tipovima kože. 24k Gold Anti-Aging serum za lice je formulisan za dehidriranu kožu umornog izgleda. Jedinstveni hydrogel sastav zlatnog seruma obuhvata naprednu formulu sa hidratantnim i regenerativnim dejstvom, osmišljenu da podstiče prirodni proces obnavljanja kože, za anti-aging efekat, teksturu i sjaj. Za najbolji efekat anti-aging tretmana, koristite je u kombinaciji sa vašim omiljenom Mr.Black 24K Gold maskom.

Serum dolazi u luksuznom pakovanju od 30ml. Pipeta omogućava lako korišćenje seruma i precizno doziranje. Veoma mala količina je potrebna te će vam ovo pakovanje trajati mesecima. Nakon skidanja maske, umasirala sam preostalu tečnost i zatim nanela serum sa zlatnim česticama. Rezultat je i više nego odličan. Zdrava i nahranjena koža bez umornog izgleda je ono što vam ova kolekcija pruža.

Preporučujem upotrebu maske i seruma upravo u vreme godišnjih odmora i letovanja kada je koža dodatno isušena od sunca. Ovaj dvojac je spas za takvu kožu.


Sastav:

Water, Glycerin, Witch Hazel (Hamamelis Virgiana) extract, Sodium Hyaluronate, Glycosyl Trehalose, Xanthan Gum, Hydroxyethyl Cellulose, Carbomer, Triethanolamine, Propylene glycol, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate, Disodium EDTA, Flavor, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil.

Cena seruma je 599 rsd.

Za više informacija posetite njihov sajt http://mrblack.rs/rs

Pročitajte i ostale recenzije Mr.Black proizvoda:


Нема коментара:

Постави коментар