Странице

понедељак, 9. октобар 2017.

Da li su KEUNE ampule zaista toliko dobre?

Keune ampule su dosta hvaljene, mnoge devojke su prezadovoljne njihovim učinkom te sam i sama poželela da ih isprobam. Pronašla sam ih u Dm-u na akciji gde uz jedan kupljen dobijete još jedan par ampula. Nakon potrošena dva pakovanja ampula, prenosim Vam moje utiske. Da li su zaista toliko dobre?



Šta kaže proizvodjač:

Visokokoncentrovani serum za obnavljanje oštećene kose i procvetalih krajeva. Deluje dugo nakon nanošenja. Regeneriše oštećene vrhove
, štiti ih od daljnjeg oštećenja i jača prirodnu strukturu kose. Olakšava raščešljavanje kose čineći je mekom i podesnom za oblikovanje. Kosu čini zdravom i sjajnom.





Ove ampule se, dakle, nanose na krajeve kose. Ne ispiraju se. Jedna ampula, iako mala, je zaista dovoljna za jedan tretman.
Ono što mi se dopalo kod Keune ampula je to što su dale kosi izuzetnu mekoću koja traje do sledećeg pranja. Sa druge strane, oštećene delove kose su mi još više naglasile. Nadala sam se da će zagladiti ispucale krajeve, kao što je to radio serum u spreju MIRRA ( taj post možete pročitati OVDE). Definitivno nije tako. Nisam primetila da je kosa sjajnija i zdravija i definitivno ih neću ponovo kupiti.. 

Smatram da bi ove ampule odgovarale devojkama koje nemaju hemijski tretiranu kosu (moja je farbana) i svakako ne previše oštećenu kosu. Odlične su da omekšaju suvu kosu, ali je u mom slučaju to bilo sve.

Pišite ako ste koristile Keune ampule i ako vam je iskustvo drugacije od mog.

8 коментара:

  1. Čitala sam dosta recenzija na temu ovih ampula, ali ih nikada do sada nisam isprobala i koristila, te ne mogu zasigurno da tvrdim, ali su cure u vecini slucajeva bila zadovljne! Meni izgledaju jako interesantno, i volela bih da ih isprobam, ali mi je kosa ipak farbana i blajhana!

    Visit my blog, Maleficent

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Svakako ti preporucujem da ih isprobas. Ne gubis nista za 200 din, a postoji mogucnost da tebi budu odlicne. Meni, na zalost, nisu pomogle..bas naprotiv :)

      Избриши
  2. Zanimalo me je tvoje misljenje, posto ja obooozavam ove kapsule. Shvatam i naravno postujem tvoje misljenje, ali smatram da moraju duze da se koriste da bi se video ucinak. To je takva vrsta proizvoda.:) :-*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Moguce, ali smatram da dobar proizvod mora da se pokaze nakon prve, druge upotrebe. Posle cetvrte ako pravi jos goru situaciju, meni je dovoljno da shvatim da nije za moju kosu :)

      Избриши
  3. Nešto ranije sam koristila ove kapsule i bila sam izuzetno zadovoljna,mislim da ti na tretiranoj kosi ne može pokazati svoj efekat nakon prve upotrebe. Probaj još koji put ili jednostavno probaj neke druge proizvode za kosu :) :*

    https://bodyfashionblender.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nije nakon prve upotrebe, koristila sam ih 4 puta i definitivno mi ne odgovaraju. Koristim vec proizvode koji su mi odlicni, ovaj definitivno ne :)

      Избриши
  4. Godinama unazad koristim ove ampule,pokusavam se sisati u sto vecem razmaku iako mi je kosa sklona ostecenjima tako da su mi ove ampule spas za kosu.mjesec i po do dva nakon sisanja koristim ih 4 pranja za redom i onda se kosi vrati sjaj i elasticnost,a krajeve regenerisu tek toliko da mogu sa sisanjem.cekati jos jeda mjesec.

    ОдговориИзбриши
  5. Super post.♡♡♡ Meni ove ampule nikako nisu odgovarale,vjerovatno zato sto imam farbanu kosu ;)
    https://kraljicadrameblog.wordpress.com/2017/10/08/pileci-paprikas-na-moj-nacin/

    ОдговориИзбриши