Странице

петак, 29. јун 2018.

Avene - Linija za mladu, problematičnu kožu

Saradnju sa Avene kompanijom sam ostvarila krajem prošle godine i od tada koristim njihove proizvode. Kako sam u tom periodu bila na početku trudnoće, moja koža se dosta popravila. Nisam mogla da garantujem da je ova linija o kojoj ću vam danas pisati uticala na to ili su hormoni učinili svoje te sam nastavila da je koristim i nakon porodjaja. Sada kada sam stekla konačne utiske, mogu da vam prenesem svoje mišljenje o Avene gelu za umivanje kao i o njihovoj emulziji za problematičnu kožu.






Avene Cleanance gel za umivanje

Šta kaže proizvodjač:

Nežno uklanja nečistoće i prekomernu masnoću poštujući prirodnu ravnotežu i pH kože. Za lice i telo.
ČISTI
Blaga osnova za čišćenje, bez sapuna temeljno čisti masnu kožu i ostavlja osećaj svežine.

MATIRA
Patentirani sastojak Monolaurin reguliše mašćenje i matira masnu kožu.

UMIRUJE
Avène termalna voda umiruje, deluje antiiritativno i ostavlja trenutni osećaj prijatnosti na koži. Koža je čista i sveža.


Proizvod dolazi u pakovanju od 200 ml. Na poklopcu se nalazi dozer sa lock sistemom što mi se zaista dopalo jer sam sigurna da gel ne može da se prospe. Miriše klasično na Avene proizvode, na sveže i čisto.
Koristim ga svaki drugi dan, a u kombinaciji sa četkom za pranje lica efekat je mnogo bolji. Nakon umivanja ovim gelom stekla sam utisak da ne može u potpunosti da se ispere, te vam preporučujem četku kako bi se gel potpuno isprao i na taj način ćete izbeći isušivanje kože.
Nakon korišćenja ovog gela koža je meka na dodir, čista i nežna. Smanjuje pojavu bubuljica i mitisera. Zaista smiruje problematičnu kožu i pritom je matira.


Sastav:




Avene Cleanance Expert Soin-Emulsion



Šta kaže proizvodjač:

Efikasna nega koja deluje na blage do umereno izražene nepravilnosti: akne i mitisere.
PROTIV NEPRAVILNOSTI
Aktivni sastojak Diolényl®*, sa trostrukim selektivnim dejstvom, koji smanjuje proliferaciju bakterija, smanjuje crvenilo i podstiče uklanjanje akni.

KERATOLITIK
Aktivni sastojak X-PressinTM* koji pomaže uklanjanju mitisera, koža izgleda zaglađeno.

MATIRA
Aktivni sastojak Monolaurin* koji reguliše hiperpodukciju sebuma.

UMIRUJE
Avène termalna voda umiruje, deluje antiiritativno i ostavlja trenutni osećaj prijatnosti na koži.

Cleanance EXPERT je kremasta emulzija koja se lako razmazuje. Brzo se upija. Koža je hidrirana i matirana.





Emulzija dolazi u tubi od 40ml. Na vrhu se nalazi mali otvor koji omogućava precizno doziranje proizvoda. Proizvod je kremaste teksture i prijatnog mirisa. Lako se razmazuje i brzo se upija ne ostavljajući mastan trag te je odličan kao podloga za šminku. Osim nakon umivanja Avene gelom, koristim ga uveče nakon čišćenja lica. Gel i emulzija su dobitna kombinacija kada je u pitanju nega mlade i problematične kože.



Nakon višemesečnog korišćenja ova dva proizvoda mogu da kažem da rade upravo ono što proizvodjač i tvrdi. Kombinacijom ova dva proizvoda mlada, problematična koža će biti pod kontrolom.

Za dodatne informacije posetite sajt Eau Thermale Avene.
Koristite li Avene proizvode?

Нема коментара:

Постави коментар