Странице

среда, 16. новембар 2016.

Omiljene YouTuberke

Svi znamo da je YouTube dosta popularniji od bloga. Razlog, po mom mišljenju, je to što je mnogima lakše pustiti play i slušati nego čitati nešto. Ali to sada nije tema. Tema ovog posta su youtuberke.






Mislim da većina njih nisu ni svesne koliki broj devojčica njih prati, a kako je danas internet mesto gde omladina provodi veći deo svog vremena, trebale bi malo da obrate pažnju na ponašanje, rečnik i savete koji nisu uvek najsjajniji. Naravno, niko od njih nije tu da bi vaspitavao tudju decu, ali ako su već svesne te iste dece koja svakodnevno komentarišu i gledaju njihova videa, samim tim bi morale malo da obrate pažnju. No, takve youtuberke nisu tema današnjeg posta. Tema su moje omiljenje youtuberke koje redovno pratim.

Youtuberka broj jedan, žena čiji ću video prvi odgledati je Ana Bučević sa kanala Safari Duha






Njen kanal pratim od samog početka. Istina, ona nema nikakve sličnosti sa ostalim youtuberkama, ne bavi se šminkom i kozmetikom, ona je motivacioni govornik i tema njenih videa je inspirisanje drugih ljudi, pa ako do sada niste, obavezno pogledajte njen kanal.

Druga po redu je Ana Janković sa kanala Ana2Cats





Ženu obožavam i da slušam i da gledam. Štošta pametno se može čuti i videti na njenom kanalu od životnih tema do šminke i kozmetike. 

Sledeća youtuberka je Zorana Jovanović sa kanala Zorannah





Svi znate ko je Zorana tako da nema potrebe objašnjavati. Ako se dobro sećam, ona je bila prva youtuberka koju sam počela da pratim. Od nje nisam čula mnogo korisnih saveta, ali mi je zanimljiva ona kao mlada uspešna žena i rado ću pogledati svaki njen video. 

Moje skorašnje otkriće je Jovana Latas Viorikić sa kanala  Milicina Mama 





Ova žena mene oduševi sa svakim videom. Vrlo korisne teme, možda čak i najkorisnije. Originalna je i to je njen najveći kvalitet. Ako Vas zanimaju recenzije i utisci, kako da uštedite, kako da kupujete sa kineskih sajtova, obavezno pogledajte njen kanal, a ako vas zanimaju sniženja i popusti sve to možete pronaći na njenom blogu.


.Poslednja youtuberka je Bojana Kostić sa kanala Taste Of Fashion





Žena sa ludačkom energijom i harizmom. Volim da gledam njene videe, zanimljiva mi je totalno.

To bi bilo to za današnji post, pišite u komentarima vaše mišljenje ukoliko pratite ove youtuberke.

Нема коментара:

Постави коментар