Странице

субота, 15. октобар 2016.

GlamBox Golden October - unboxing

Septembarskom kutijom sam bila oduševljena, ovoga puta moram priznati da nije tako. Ovako izgleda kutija za ovaj mesec.







Očekivala sam od oktobarske  kutije mnogo više jer su je toliko hvalili, medjutim kutija sadrži gomilu uzoraka, nijansu laka koja se meni ne dopada, lak za kosu retko kad koristim.. Ovo je moje mišljenje, što naravno ne znači da se neko neće oduševiti ovim proizvodima.







Sabi hand made sapuni od kamiljeg mleka 






Ručno pravljeni u ujedinjenim Arapskim Emiratima hidriraju i hrane kožu, zadržavajući u njoj važne komponente. Kamilje mleko sadrži vitalna imuna svojstva i prirodni je izvor alfa-hidroksi kiselina koje su odgovorne za omekšivanje kože i sprečavanje stvaranje bora, održavajući je gipkom i glatkom. Takodje sadrži vitamin B i C, karoten, proteine sa antibakterijskim, antivirusnim i antigljivičnim svojstvima i visoku koncentraciju gvoždja. Cena 790 rsd
Moram priznati da, od svih proizvoda, sapun mi deluje najzanimljivije. Pa, videćemo..


Revlon Uniq One tretman  





U spreju sa mirisom lotosa pruža kosi profesionalnu negu i dokazanih deset benefita: Obnavlja suvu i oštećenu kosu, pojačava sjaj, ima anti frizz dejstvo pruža termalnu zaštitu, čini kosu svilenkastom i mekom, štiti boju pomoću UVA & UVB filtera, olakšava ispravljanje i raščešljivanje kose, čini frizuru dugotrajnijom, sprečava pucanje krajeva, daje kosi veći volumen. Tretman bez ispiranja. Cena za 150 ml 1819 rsd.
Svakako vredi probati..


Golden Rose Rich Color





Nova visokokvalitetna linija lakova za nokte koji prekrivaju već iz jednog sloja daju ultrasjajne nokte svojom dugotrajnom formulom. Lako se nanosi pomoću posebne široke četkice koja omogućava nanošenje jednim potezom. Dostupni su u 122 moderne nijanse. Cena 142 rsd. Generalno volim Golden Rose lakove, ali konkretno ovu nijansu (59) ne nikako :)


Trisa Perfect White pasta za zube





Efikasno uklanja plak i tragove mrlja zahvaljujući formuli kristala za beljenje. Nežno odstranjuje neujednačenost u boji zahvaljujući abrazivnom sredstvu srednje jačine, suzbija nove naslage plaka i kamenca, obezbedjuje efikasnu zaštitu od karijesa.
Cena za 75ml 434 rsd.



Orofluido hairspray 2






Prefinjeni lak obogaćen aktivnim sastojcima koj pružaju svakoj frizuri fleksibilnost i učvršćenje srednje jačine. Brzosušeća formula daje teksturu istovremeno čineći kosu mekom, sa prirodnim izgledom i bogatim sjajem. Neodoljiv miris sa nežnom notom vanile. 
Cena za 500ml 1599 rsd.





Kupon za 20 % popusta na Orofluido proizvode.



Bioten Skinnergy




Kolekcija krema za lice ( 6 uzoraka ) razvijena je za optimalnu hidrataciju koja traje 24 sata, a namenjena je mladoj koži. Kreme su dostupne u varijacijama za normalnu, masnu ili suvu kožu. 
Cena za 50 ml 510 rsd.



Golden Rose Perfect Finish





Tečna podloga sa vitaminom E formulisana je da koži ponudi prirodan, mek i gladak izgled. Ima laganu teksturu bez ulja i obezbedjuje polumat finiš i sredju pokrivenost. Bez parabena
Cena za 30ml 569 rsd.


Bioten Skinnergy





Losion za telo sa godji bobicama revitalizuje kožu i daje energiju, čime sprečava dehidrataciju i pruža blistav izgled.
Cena za 200 ml 335 rsd.


Unna centar





Poklanja spa tretman baziran na intenzivnoj masaži poludragim kamenom lica, vrata, dekoltea i ramenog dela ledja sa organskim maskama kao završnicom. Tretman podstiče drenažu i izbacivanje vode i intenzivira se proizvodja kolagena.

To bi bilo to što se tiče Oktobarske GlamBox kutije, nisu me preterano iznenadili sa sadržajem, ali neke proizvode ću svakako koristiti. Kako se vama čini kutija za ovaj mesec?

Kutiju možete poručiti  OVDE .

Нема коментара:

Постави коментар