Странице

уторак, 30. август 2016.

ZEOLIT - U službi lepote

Verujem da većina Vas zna šta je zeolit ali evo ukratko o njemu: Zeolit je prirodni mineral nastao od vulkanskih stena. Ljudi ga koriste u medicinske svrhe, ali ja ću danas pisati kako možete da ga koristite u svrhu lepote.





Zeolit kupujem u zdravoj hrani, u pakovanju se nalazi 30 kesica zeolit praha.





Prvi način kako ga koristim:

Maska za lice:


Zeolit čisti pore i uklanja mitisere, vraća pH ravnotežu kože, skida toksine iz kože... Sve što je potrebno za ovu masku je: dve kesice zeolit praha, jedna kafena kašika meda i jedna kafena kašika tople vode.


Kad se svi sastojci pomešaju, dobijete ovakvu masku.






Masku nanesem na celo lice, osim na predeo oko očiju i držim je dok se ne osuši 
( oko 15min). Na kraju se umijem toplom vodom i to je to. Lice bude meko na dodir i stvarno izgleda čisto. Da li ste i Vi probali ovu masku? Javite utiske obavezno :)

Pasta za beljenje zuba


Drugi način na koji koristim zeolit je za beljenje zuba. Jednostavno posle normalnog pranja zuba ( pastom za zube i četkicom), sipam malo zeolit praha na četkicu i dobro istrljam zube. Bitno je da napomenem da ovaj način beljenja zuba nije štetan za zube, baš naprotiv. 


Kako Vi koristite zeolit prah?

1 коментар:

  1. Анониман31. јул 2019. 11:19

    I ja koristim zeolit ali kao gotovu kremu ZEOKREM, a cujem da ima i pasta za zube sa zeolitom.Mislim da su skroz prirodne.Sad sam cula da se zeolit koristi i za kosu.Da li imas neko iskustvo sa tim?Volela bi da probam.

    ОдговориИзбриши