Странице

понедељак, 7. август 2017.

Gamiss - Još jedan sajt za online kupovinu

Gamiss je vodeća internacionalna onlajn prodavnica modne odeće  koja vam nudi kompletan asortiman savremene odeće i dodatke uključujući nakit, torbe, četkice, perike, obuću kao i proizvode za kuću po veoma niskim cenama.
Takodje, možete pronaći i proizvode za muškarce i decu.

Za ovaj post izabrala sam dve stvari koje su mi se najviše dopale.










Da li kupujete sa Gamiss sajta?

20 коментара:

  1. Nisam pre znala za ovaj sajr,ali ova haljinica izgleda bas lepo,odlican post,pretrazicu ovaj sajt!!❤❤

    100 Questions->vjovana2.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Jednom sam naručivala sa ovog sajta i zaista sam oduševljena kvalitetom stvarčica. Divan post, draga! ♥♥♥

    Novi post -> https://innisall.blogspot.com/2017/08/trikovi-za-bolje-stilizovanje.html

    ОдговориИзбриши
  3. Upoznata sam sa Gamissom, od nedavno saradjujem i sa njima i zaista se radujem kupovini njihovih proizvoda. Zaista imaju sjajne stvari po povoljnim cenama. Sjajan post, odlicno si nam ih predstavila, a i stvari koje si izabrala izgledaju veoma interesantno.

    Visit me, Gothic

    ОдговориИзбриши
  4. Nisam čula za ovaj sajt, ali ću ga definitivno pogledati, jer sudećipo tvojoj wishlisti imaju dobre ponude, i da, mnogo mi se dopao tvoj izbor <3 <3 <3


    Boomy's Place

    ОдговориИзбриши
  5. Simpaticne stvarcice si izdvojila :) Majica je bas vrh ;)

    ОдговориИзбриши
  6. Pozdrav, interesuje me da li ste narucivali proizvode i za koliko dana stizu, i koja je cena troskova slanja?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jesam, paket mi je stigao za dve nedelje. Ponekad im treba i duze. Dostava je tada bila besplatna, sada stvarno ne znam da li je tako.

      Избриши
    2. Hvala puno!
      A da li je istina da su njihove velicine vece nego kod nas, pa sve sto zelis da porucis, porucis broj manje?

      Избриши
    3. Ne, ne, nikako. Bas naprotiv. Uvek gledam da narucim za broj vece. Uglavnom se oslanjam na njihove tabele, tamo su sve mere. Ako mi je nesto izmedju, onda narucim za broj vece.

      Избриши
  7. Pozdrav Tijana :) mene zanima jedna stvar sto se tice Gamissa. Htela sam da porucim upravo neke stvari i tamo u poslednjem delu porudzbine gde se sumiraju troskovi pise mi za shipping cost da kosta vise nego sama porudzbina. Moje pitanje je da li se to zaista naplacuje ili kada ti stigne na kucnu adresu placas samo onoliko koliko kostaju stvari koje si porucio? Malo sam zbunjena pa ako bi mogla da mi pomognes i objasnis taj deo oko placanja? :) Rekla si da tebe nije kostalo nista ili ti imas neki zaobilazni metod da se dodatno trosis :) unapred hvala na odgovoru :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. U pravu si za siping, stvarno je veci nego sama porudzbina. Zato su im proizvodi najjeftiniji. Ta cena sto ti pise na kraju se zaista placa. U jednom periodu dostava je bila besplatna zato sam rekla da me nije kostalo. Na svim tim sajtovima porudzbina se placa unapred, a ne kada stigne na kucnu adresu. Nadam se da sam pomogla :)

      Избриши
    2. Jesi naravno :) tako sam i ja mislila ali rekoh bolje je da odklonim nedoumice. Kontaktirala sam i njih u medjuvremenu bili su ljubazni i objasnili mi zasto to kosta toliko.:) Hvala i tebi puno na odgovoru. Steta sto ih nema i kod nas zaista :)

      Избриши
  8. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши