Странице

недеља, 6. август 2017.

Bomber Jacket from Rosegal.com

Nedavno mi je stiglo nekoliko paketa sa sajtova Zaful i Rosegal i u narednih nekoliko postova ću vam pokazati šta sam to naručila. Paketi su stigli za 10ak dana, kao i uvek do sada - neoštećeni. 

Prva stvar iz paketa sa sajta Rosegal je crna bomber jakna koja će biti odlična za jesenje dane. Naručila sam je u L veličini koju i inače nosim. Osim u crnoj, ovaj jakna dolazi još i u beloj i braon boji. Trenutno su na sniženju, možete ih pogledati ovde: Satin Zip Up Bomber Jacket.









  

Pogledajte još i Rosegal summer 2017 Promotion.

Da bi ostvarili popust na kupovinu od 10% - 20% iskoristite kod RosegalChen.

Da li vi nosite bomber jakne?

9 коментара:

  1. Toliko sam želela jednu bomber jaknu, ali nažalost nisam nigde uspela da pronađem. Za onlajn kupovinu nisam zainteresovana, tako da ću još uvek čekati da je pronađem u nekoj prodavnici.

    laAdda | 5 online sajtova za učenje stranih jezika

    ОдговориИзбриши
  2. Kako mi se jakna dopada. Zaista je predivna za ovo jesensko vrijeme koje nam dolazi. A vjerujem da će odlična biti i za proljećno vrijeme ❤️❤️❤️

    Marija's blog

    ОдговориИзбриши
  3. Predivna jakna,ali i farmerke mi se bas dopadaju,odlica outfit!!♥♥

    Farmasi proizvodi->vjovana2.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Jako je lepa, i ja je imam u planu za porudzbinu , super ti stoji :).

    ОдговориИзбриши
  5. Sjajne fotografij draga Tijana! Zaista si jako interesantnu jaknu narucila! Ja sam oduvek volela bomber ali upravo u crnoj boji, poput ove, jer se moze kombinovati bukbalno uz sve! Odlicna recenzija.

    Visit me, Gothic

    ОдговориИзбриши