Странице

среда, 26. јул 2017.

Manzara Fashion - Online prodaja


Nedavno sam naišla na sajt Manzara Fashion i oduševila sam se stvarima koje nude. Ne volim odeću koju mogu da vidim na svakoj drugoj devojci, a na ovom sajtu nalazi se upravo to – drugačija odeća i modni dodaci.

Manzara Fashion je, dakle, sajt preko koga možete da kupujete online, a dostava za porudžbinu preko 290 kuna je besplatna. Na ovom sajtu možete pronaći haljine, trenerke, helanke, džempere, majice, kupaće kostime, modne dodatke ( torbe, novčanike, nakit, satove..), mušku odeću, odeću za decu, venčanice i još mnogo toga.
Na njihovoj fb stranici ćesto možete pronaći kodove za besplatnu dostavu ili popust na odredjene stvari. Lajkujte njihovu stranicu i budite u toku. Takodje, u toku je velika letnja rasprodaja, tako da možete dodatno da uštedite.

Izabrala sam dve kategorije koje bih volela da vam predstavim sa ovog sajta. Prva kategorija su, naravno, torbice. Torbi nikad dosta, a sa crno belom torbom nema greške.






Ukoliko volite ovakve torbe, obavezno pogledajte na njihovom sajtu kompletnu ponudu.

Pokazaću vam još jednu kategoriju koja me je raspametila. Pogledajte koliko su lepi ovi kupaći kostimiVreme je godišnjih odmora. Ukoliko se pakujete za polazak na more ili ako godišnji odmor planirate da provedete na bazenima, a još uvek niste pronašle idealan kupaći kostim onda ih obavezno pogledajte na sajtu Manzara Fashion.Tu možete pronaći bikini, tankini, monokini kao I kupaće kostime za punije dame. 






Na ovom sajtu lako I brzo možete da kupujete. Sve što treba jeste da se registrujete na njihov sajt tako što ćete uneti svoje podatke (ime, prezime I email adresa) I svoju lozinku. Kada pronadjete odredjeni predmet koji želite da kupite dodajte ga u korpu I nastavite sa daljim odabirom predmeta ili idite na plaćanje. Izaberite na koji način želite da platite. I to je sve. Vaša porudžbina će biti u vašim rukama za nekoliko dana.

Da li ste već kupovale sa sajta Manzara Fashion? 

24 коментара:

  1. Prvi puta čujem za ovaj sajt, ali kupaći su ludilo. Posebno ovaj prvi. Skroz je poseban i nesvakidašnji.
    Predivan post, draga, kao i stvarčice!
    Želim ti lijep dan.

    ОдговориИзбриши
  2. Iskreno, sa ovim kupaćim kostimima sam očarana. Predivni su. Upravo kako si i rekla, da raspamete čovjeka. Moj novi post je na blogu, bilo bi mi drago da pogledaš i ostaviš komentar.
    http://myminiworldnina.blogspot.ba/2017/07/wishlist-vintage-dresses-rosegal.html

    ОдговориИзбриши
  3. Predivnooo! Iskreno, pri put čujem za ovaj sajt, ali mi se jako dopadaju ove stvarčice koje si prikazala u postu. ♥♥♥

    INTERNACIONALNI GIVEAWAY -> https://innisall.blogspot.com/2017/07/international-giveaway.html

    ОдговориИзбриши
  4. Prvi kupaci izgleda drugacije i interesantno, nisam do sada vidjala sa takvim dezenom a da izgleda lepe i da nije napadno.
    Odlican izbor!
    Pogledaj moj novi post ako zelis: http://happinessalwaysbringsbeauty.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  5. Nisam nikada cula za ovaj sajt :)
    Prvi kupaci mi se najvise svida :)

    myfirsttextvm.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. Nikad nisam cula za njihov sajt :) bas mi se dopadaju ovi kupaci kostimi :) <3

    ОдговориИзбриши
  7. Prvi put čujem za njih pa sam malo prosurfala i odlični su :) , odličan odabir , pratim i ja tebe <3
    Novi post na mom blogu https://hisandherway.blogspot.ba/ ❤

    ОдговориИзбриши
  8. Sada po prvi put čujem za ovaj sajt,ali imaju poprilično lepe stvari. Ova torba mi je vrh kao i ovaj prvi kupaći svaka čast na izboru za stvari prelepe su!♥
    Objavila sam novi post na blog pa bi mi bilo drago kada bi ušla i pročitala ga i ostavila mišljenje o postu u komentaru. Hvala!♥
    Link posta - http://laurevoir.blogspot.rs/2017/07/budi-drugacija.html

    ОдговориИзбриши
  9. ZNala sam vec za ovaj sajt, ali nisam znala da imaju ovako divne stvari! Plavi kupaci mi se mnogo dopada. Zapratila sam te, ako zelis uzvrati! ♥

    forgirlsonly-ofg.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  10. Beautiful post. I am following you, follow me back?
    My blog is about Indian dresses.
    https://fashionista2020.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  11. Jakoo mi se dopada tvoj post, kao i tvoj blog ^^ <3

    Pratim te #120, bilo bi mi drago ako bi uzvratila ^^

    cleopatrassecret.blogspot.com

    ОдговориИзбриши