Странице

петак, 16. јун 2017.

Essence - Nova Volume Stylist 18h Lash Extension Maskara

Essence je izbacio dve nove maskare, Volume Stylist 18h Curl & Hold i drugu koju mi je kompanija Essence poslala, Volume Stylist 18h Lash Extension o kojoj ću vam danas preneti moje utiske.





Šta kaže proizvodjač:

Volume Stylist 18h Lash Extension maskara predstavlja novitet iz Essence linije proizvoda, čiji dijamantski oblik četkice sadrži vlakna za izduživanje, za duže i punije trepavice.







Maskara dolazi u metalik ljubičastom pakovanju od 12ml. Četkica ima dijamantski oblik (dlačice su duže na sredini nego na početku i na kraju četkice).

Ako me pratite od početka, znate da obožavam Essence maskare i mogu vam reći da mi se od svih koje sam do sada koristila ova najviše dopala.

Četkica je odlična, kako za gornje tako i za donje trepavice jer je dovoljno precizna da zadje u svaki ugao oka. Najbolji efekat sa ovom maskarom se postiže pri nanošenju prvog sloja jer se veoma brzo suši i vrlo je teško naneti drugi sloj. Ne slepljuje trepavice već ih lepo rasčešlja. Slažem se sa Essence-om da daje dužinu trepavicama, a što se tiče volumena tu se baš ne bih složila. Svakako, meni je dovoljno što daje dužinu i što se toga tiče veoma sam zadovoljna.

Maskaru nisam nosila 18h pa ne znam da li stvarno tako dugo ostaje na trepavicama, ali jesam 10h i stvarno se nije pomerila sa mesta.







Na slikama ispod možete videti kako trepavice izgledaju sa jednim i sa dva sloja maskare.



Jedan sloj maskare

Dva sloja maskare



I za kraj vam moram reći da kada skidate šminku obratite pažnju na maskaru jer se veoma teško skida. Kada mislite da ste je potpuno uklonile, proverite još jednom kako bi izbegle panda izgled :)

Cena Volume Stylist maskare je 419 din u Lilly drogerijama.

Jeste li probale ovu maskaru? Kakvi su vaši utisci?

10 коментара: