Странице

уторак, 30. мај 2017.

Essence Eye & Face Palette - 01 glow for it

Nastavljamo sa recenzijom Essence noviteta, a danas je na redu njihova Eye & Face paleta.




Postoje dve varijante Eye & Face palete. Prva je 01 glow for it, dok je druga 02 rise & shine. Na moju adresu stigla je paleta u nijansi 01 glow for it, nešto hladnijih tonova od 02 varijante.


Eye & Face paleta dolazi u plastičnom, providnom pakovanju koje sadrži 8 g proizvoda. Paleta sadrži četiri senke, hajlajter i rumenilo.




Paleta sadrži dve šimeraste i dve senke sa mat završnicom. Prva šimerasta senka iz palete je u boji šampanjca koja može da posluži i kao hajlajter, a druga je u prelepoj roze nijansi. Senke sa mat završnicom su u braon i sivoj nijansi.

Svočevi na slikama ispod su naneti prstom. Pigmentacija je dobra, ali se može pojačati sa mokrom četkicom.

Svočevi naneti prstom

Drugi deo palete čine hajlajter i rumenilo. Hajlajter je zaista prelep, dosta je intenzivniji kada se nanese na lice nego što se vidi na svoču.

Rumenilo je dosta suptilno. Nežno roze je boje, lako se blenda i lepo se stapa sa kožom. Odlično je za devojke sa svetlijom puti, nisam sigurna koliko bi odgovaralo tamnoputim devojkama. 

Svočevi naneti prstom


Senke iz ove palete mi se veoma svidjaju, odlične su za svakodnevnu upotrebu i za dnevni look. Hajlajter i rumenilo su takodje odlični za svaki dan. Jedina  mana ove palete je što se svi proizvodi baš dosta truse i samim tim se brzo troše.

Cena ove palete je oko 500 din.

10 коментара:

  1. Ovaj proizvod deluje divno, pogledaću onu drugu paletu koja će mi možda više odgovarati jer mi je ten tamniji. :D

    http://couturecase.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Palwtica mi je predivna. Pratim te, pa ako zelis uzvrari! 💞💞💞

    ОдговориИзбриши
  3. Dugo vremena šmekam ovu paleticu, ali nikako da je kupim :/. Ne znam iz kog razloga, ali uvijek nekako odem da drugu stranu :D. Što se tiče recenzije predivna je. Baš onakva kakvu sam i navikla sa tvoje strane :*

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши