Странице

среда, 31. мај 2017.

BIOON - Deep Repair Balm & Regenerative Oil

Prošle nedelje sam pisala o BIOON antibakterijskoj kupki (ukoliko ste propustili taj post, pročitajte ga OVDE) i tada sam vam rekla da još dva proizvoda kompanije Crystal Derma čekaju na recenziju. Danas pričamo o balzamu i ulju za regeneraciju kože.




O kompaniji:

Crystal Derma d.o.o. je osnovana početkom 2006. godine u Beogradu i bavi se proizvodnjom kvalitetnih dermokozmetičkih i kozmetičkih preparata u skladu sa nacionalnim i evropskim propisima. 
Osnivač i vlasnik preduzeća je Suzana Koprivica-Lujić, diplomirani farmaceut, specijalista farmaceutske tehnologije. Svi proizvodi su napravljeni u vlastitoj razvojnoj laboratoriji čiji tim čine specijalista farmaceutske tehnologije i kozmetologije u saradnji sa dermatolozima, čime su objedinjena sva stručna znanja za dobrobit kože.


O BIOON skin care liniji:

BIOON skin care kolekcija je namenjena za intenzivnu negu i regeneraciju kože nakon hiruških intervencija, kao i drugih medicinskih procedura i kozmetičkih tretmana. BIOON skin care linija proizvoda pored brojnih prirodnih aktivnih sastojaka sadrži novi, jedinstveni i inovativni ARCAROⓇ kompleks. ARCAROⓇ kompleks je efikasna kombinacija biljnih sastojaka koja u najvećem procentu sadrži ulje argana, nevena i ruže pažljivo odabranih od strane tima specijalista. 






Deep Repair Balm

Šta kaže proizvodjač:

BIOON balzam za dubinsku regeneraciju kože - Neguje kožu prirodnim sastojcima, čineći je blistavom, baršunastom i mekom. Ublažava bore i koži vraća mladalački sjaj. Pogodan je za dubinsku regeneraciju kože lica, naročito nakon estetskih procedura.

Upotreba: Naneti ujutru i/ili uveče. Balzam za dubinsku regeneraciju kože može se koristiti i kao anti-age krem za svakodnevnu negu.





Balzam dolazi u plastičnoj bočici i sadrži 30 ml proizvoda. Na vrhu bočice nalazi se pumpica koja omogućava lako doziranje proizvoda. Balzam je bele boje i veoma lagane teksture. Nije mastan i koža ga upije nakon nekoliko sekundi. Ima veoma prijatan i blag miris koji nestaje kada se utrlja u kožu. Koristim ga svako veče i to u kombinaciji sa uljem za regeneraciju.




Sastav:




Regenerative Oil

Šta kaže proizvodjač:

BIOON regenerativno ulje vraća koži neophodnu vlažnost, poboljšava njenu elastičnost i štiti je svojim antioksidativnim svojstvima od štetnih spoljnih agenasa. Ublažava iritacije i osećaj zatezanja, suvoću kože i posledice preteranog izlaganja sunčevim zracima. Poboljšava izgled strija i znake preranog starenja kože. 

Upotreba: Blago utrljati nekoliko kapi BIOON regenerativnog ulja na kožu po potrebi više puta u toku dana. Već nakon nekoliko dana korišćenja koži je vraćena mekoća, sjaj i elastičnost. Regenerativno ulje se može koristiti za intenzivan tretman suve i zrele kože.




Regenerativno ulje dolazi u staklenoj bočici sa pipetom od 30 ml. Lako se dozira, a za celo lice dovoljna je jedna do dve kapi ulja. 




Ima veoma retku teksturu, nije previše masno i koža ga brzo upija. Miris ulja je veoma blag, gotovo neprimetan.




Sastav:




Balzam i ulje za regeneraciju kože koristim samo uveče. Pre upotrebe umijem lice sa BIOON antibakterijskom kupkom za lice i telo. Nakon toga nanesem na lice jednu do dve kapi regenerativnog ulja i sačekam nekoliko minuta da ga koža dobro upije. I na kraju nanosim regenerativni balzam. Moja koža je mešovita i u poslednje vreme dehidrirana, a ova kombinacija se pokazala kao odlična. Ujutru je moja koža veoma mekana i nežna, nahranjena i hidrirana. Ulje sam počela da koristim i tokom šminkanja. Kada koristim neki težak, mat puder, u njega dodam kap ovog ulja i tako nanesem na lice. Rezultat je lep ten sa blagim sjajem i bez isušivanja kože. Obavezno probajte :)

Za sve dodatne informacije posetite njihov sajt http://crystalderma.rs/sr/ kao i fb stranicu Crystal Derma.

Da li ste koristili proizvode iz BIOON linije?

6 коментара: