Странице

четвртак, 25. мај 2017.

BIOON Antibakterijska kupka za lice i telo

Nedavno me je kompanija Crystal Derma obradovala sa nekoliko proizvoda iz BIOON skin care linije namenjene za brži oporavak i regeneraciju kože. Proizvod koji sam prvi počela da koristim i koji me je oduševio je antibakterijska kupka za lice i telo o kojoj vam danas prenosim utiske.


Crystal Derma-BIOON skin care


O kompaniji:

Crystal Derma d.o.o. je osnovana početkom 2006. godine u Beogradu i bavi se proizvodnjom kvalitetnih dermokozmetičkih i kozmetičkih preparata u skladu sa nacionalnim i evropskim propisima.
Osnivač i vlasnik preduzeća je Suzana Koprivica-Lujić, diplomirani farmaceut, specijalista farmaceutske tehnologije. Svi proizvodi su napravljeni u vlastitoj razvojnoj laboratoriji čiji tim čine specijalista farmaceutske tehnologije i kozmetologije u saradnji sa dermatolozima, čime su objedinjena sva stručna znanja za dobrobit kože.

O BIOON skin care liniji:

BIOON skin care kolekcija je namenjena za intenzivnu negu i regeneraciju kože nakon hiruških intervencija, kao i drugih medicinskih procedura i kozmetičkih tretmana. BIOON skin care linija proizvoda pored brojnih prirodnih aktivnih sastojaka sadrži novi, jedinstveni i inovativni ARCAROⓇ kompleks. ARCAROⓇ kompleks je efikasna kombinacija biljnih sastojaka koja u najvećem procentu sadrži ulje argana, nevena i ruže pažljivo odabranih od strane tima specijalista. 

Prvi proizvod koji sam koristila iz ove linije je antibakterijska kupka za lice i telo.



Šta kaže proizvodjač:

Zahvaljujući antiseptičkom delovanju posebno se preporučuje nakon hiruških intervencija, kao i drugih medicinskih procedura i kozmetičkih tretmana, ali se takodje može koristiti za svakodnevno čišćenje zdrave kože. BIOON antibakterijska kupka dodatno hidrira kožu zahvaljujući ARCAROⓇ kompleksu. 

Proizvod je u formi gela, bele je boje i blagog mirisa i smešten je u bočicu od 100ml. Ovu antibakterijsku kupku koristim kao umivalicu ujutru i uveče i moram priznati da je u potpunosti zamenila Velneinu umivalicu koju sam obožavala. BIOON kupka veoma lepo očisti kožu ostavljajući je mekom i nežnom. Pogodna je za osetljivu kožu, ne sadrži alergene, sulfate i parabene i ne ostavlja mastan trag na koži.




Sastav:




Ako tražite neku umivalicu koja će vam lepo očistiti kožu, a neće je isušivati moja preporuka je ova antibakterijska kupka. Njena cena je oko 600 din i možete je pronaći u Liliju kao i u apotekama, a možete je poručiti i sa njihovog sajta http://crystalderma.rs/sr/. Za sva dodatna pitanja tu je i njihova fb stranica Crystal Derma.

Da li ste koristili nešto iz BIOON skin care linije?

8 коментара:

  1. Nikada prije nisam čula za ovaj brend ali moram priznati da me recenzija oduševila. Obožavam proizvode od prirodnih sastojaka, a kako imam osjetljivu kožu djeluje mi kao savršen za mene :)

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Crystal Derma postoji godinama, cudi me da se nisi susrela sa njima. Svakako ti preporucujem da probas ovaj proizvod :)

      Избриши
  2. Ako se dobro sećam, mislim da sam prošle god. koristila BIOON regenerativno ulje, koje se našlo u nekoj od GlamBox kutija. A ovu kupku za lice nisam probala jer do sada nisam ni znala za nju. :)

    Giveaway je na mom blogu -------> Fashion, Beauty and Style

    ОдговориИзбриши