Странице

среда, 5. април 2017.

Ruska kozmetika MIRRA - Recenzija proizvoda

Nedavno sam imala priliku da isprobam proizvode iz asortimana MIRRA prirodne ruske kozmetike. U pitanju su šampon za svakodnevnu upotrebu i serum za kosu u spreju.


MIRRA prirodna kozmetika

Pre nego što krenem sa recenzijom proizvoda, reći ću vam nešto više o kompaniji.

Kompanija MIRRA je:

  • Ruski proizvodjač prirodne kozmetike od 1996. godine.
  • Sopstvena proizvodnja na bazi Državnog naučnog centra primenjene mikrobiologije u naučnom gradu Obolensku Moskovske oblasti.
  • Unikatni proizvodi na granici kozmetologije i farmaceutike koji se kreiraju uz primenu najnovijih tehnologija.
  • Proizvodnja na bazi nanotehnologija i patentiranih inovacija. 
  • 100% uskladjenost sa zahtevima regulatornih dokumenata i sertifikata o kvalitetu.
Kompanija MIRRA dobila je više od 60 medjunarodnih nagrada, učestvovala je u desetinama izložbi širom sveta, otvorila je više od 140 filijala u Rusiji, ZND, baltičkim zemljama, Češkoj, Slovačkoj, Turskoj, Bugarskoj, Nemačkoj, Francuskoj, Japanu, Evropi.



Proizvodi koje sam dobila na recenziranje su šampon za svakodnevnu upotrebu sa proteinima pšenice i uljem japanske kamilice i serum za kosu u spreju.






Šampon za svakodnevnu upotrebu sa proteinima pšenice i uljem japanske kamilice

Šampon dolazi u bočici od 150 ml. Proizvod je prilično gust, zelene je boje i jako lepo peni. Kada nanesete šampon, potrebno je masirati teme dva, tri minuta pre ispiranja. Za moju dugu kosu dovoljna su dva šamponiranja. Nakon pranja kose ovim šamponom, primetila sam da je moja kosa nekako lepša i lepršavija. Jedina stvar koja mi se ne dopada kod ovog šampona je miris. Dosta me podseća na one litarske šampone od breze. No, ako zanemarim miris, samim šamponom sam i više nego zadovoljna.

Šta kaže proizvodjač:

Temeljno čisti kosu i kožu glave. Ne remeti rad lojnih žlezda, ishranjuje vlasi i štiti ih od gubitka vlage. Redovnom upotrebom kosa dobija volumen i sjaj. Šampon štiti kosu od štetnih uticaja iz spoljašnje sredine.

Sastav:

Kompleks supstanci na bazi glutaminske i sukcionske kiseline, trimetilglicin, derivate kokosovog ulja, ricinusovog ulja i ulja uljane repice, Cyamopsis tetragonoloba, hidrolizat proteina pšenice, ekstrakt podbela, koprive i kamilice, ulje kamelije, vitamin A i C, esencijalna ulja nane i smirne.

Cena: 680 din




Serum za kosu u spreju

Serum dolazi u bočici od 50 ml sa raspršivačem. Proizvod je tečan i žute je boje. Prska se direktno na teme dok je kosa vlažna te ga je potrebno utrljati. Iako se ovaj serum prska na teme, ja ga lično naprskam i na ostatak kose dok je još vlažna jer daje neverovatan sjaj kosi. Miris ovog proizvoda je citrusan i osvežavajuć. Nakon seruma, kosa dobija volumen i kao što sam već rekla, sjaj, koji ostaje do sledećeg pranja. Ovaj serum je odličan i za ispucale krajeve što mi se posebno svidelo. Tako ih lepo zagladi, da kosa izgleda veoma zdravo i lepo.

Šta kaže proizvodjač:

Hrani i tonizira folikule dlake, sprečava opadanje i lomljivost vlasi, daje jedinstveni sjaj. Oporavlja rascvetale krajeve.

Sastav:

Voda, sok od aloje, glicerin, inulin, hidrolizat keratina i proteina pšenice, Aristoflex, arganovo ulje, ulje Amaranthusa, izokvercetin, ekstrakti hibiskusa, ulje ženšena, čičkovo ulje, kompleks aminokiselina, vitamini PP, E, C, Phenonip, alginat, sukcinska, limunska i mlečna kiselina, esencijalna ulja nane i pomorandže, parfem.

Cena: 465 din





Za sada sam isprobala samo preparate za kosu i ako su vam potrebni dobri preparati, preporučujem vam da pogledate proizvode kompanije MIRRA. Osim proizvoda za kosu, na njihovom sajtu možete pogledati proizvode za lice i telo http://mirra.rs/ a za više informacija možete im se obratiti na fb stranici Mirra-Serbia. Takodje, možete ih lično posetiti u ulici Dobračina 5 u Beogradu, a u Novom Sadu u ulici Braće Ribnikara 8.

Da li ste koristili nešto od MIRRA proizvoda?

8 коментара:

  1. Odličan post, ja nikad nisam čula za tu kozmetiku,ovaj serum mi je privuko pažnju :)

    http://tinabeautyfashion.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  2. Odlican post :) Serum me je bas zainteresovao jer imam problema sa krajevima :) nikad nisam cula za ovu kozmetiku ali Ruska kozmetika je bas kvalitetna i imaju odlicne proizvode :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Irena :) Slazem se, probala sam dosta ruskih proizvoda i svi su bili odlicni :)

      Избриши
  3. Čim je rusko mora da je dobro hahaha. Nisam se do sada susrela sa ovim preparatima,ali deluju zaista divno. Magični Svet Lepote

    ОдговориИзбриши
  4. Draga, post je i više nego odličan. Iskreno, prvi put čujem za ovu kozmetičku marku, ali ono što si napisala o njima me oduševilo, a i cijena mii djeluje jako pristupačna. Obožavam proizvode na prirodnoj bazi, mada moja kosa teško podnosi promjene :(

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Proizvodi su odlicni, posebno sprej. Ako budes u prilici probaj obavezno :)

      Избриши