Странице

субота, 22. април 2017.

February/March Favorites

Kako nisam imala puno favorita u februaru, odlučila sam da ih spojim sa martovskim. O većini ovih proizvoda ste mogli da čitate u proteklom periodu, a o nekima ću danas pisati.





  • Prvi proizvod koji sam dosta puta pominjala je Mr. Black piling za telo. Post o njemu možete pročitati OVDE. Obožavam ovaj piling, još uvek ga nisam potrošila jer pakovanje od 200gr jako dugo traje. Mr. Black piling od sada možete pronaći u DM drogerijama.
  • U favoritima se našao i serum za kosu u spreju kozmetike MIRRA. Post o ovom spreju možete pročitati OVDE. Ovaj sprej mi se veoma svideo, ne traje dugo jer bočica ima 50ml a ja ga nisam štedela jer je odličan za oštećenu kosu.
  • O Ingrid puderu sam takodje pisala, a post možete pročitati OVDE. Ovaj puder se odlično pokazao, dugo ga koristim i kako je pri kraju, planiram da uzmem novi.
  • Golden Rose olovka u broju 15 je takodje moj favorit, a više o njoj pročitajte OVDE.






Na redu su favoriti o kojima do sada nisam pisala:


  • Butterfly french manicure set
  • Lanvin Eclat parfem
  • SPLAT professional pasta za beljenje zuba
  • Essence HELLO AUTUMN multi colour powder





U Butterfly setu se nalaze tri laka od 6ml i 24 trakice za francuski manikir. Kombinacija ove tri boje je odlična, kao i kvalitet lakova. Lak dugo ostaje na noktima, ne krza se, a bezbojni lak daje noktima visoki sjaj.




Lanvin Eclat parfem koristim od januara. Njegova mirisna nota je mešavina sicilijanskog limuna, zelenog jorgovana, zelenog čaja, cveta breskve i crvenog božura. Baza parfema sastoji se od mešavine nota belog kedra, mošusa i ambera. Miris bih opisala kao voćkasto kiselkast i dugo se zadržava na koži. Može se pronaći u Lilly drogerijama.




SPLAT professional je pasta za beljenje zuba ruskog proizvodjača. Nisam čula za ovu pastu dok je nisam videla u dm- i moram priznati da me je prijatno iznenadila jer zaista izbeljuje zube.




I poslednji favorit je multi kolor puder iz Essence limitirane kolekcije HELLO AUTUMN. Često sam ga koristila u poslednjim mesecima i to kao senku za oči, kao hajlajter i kao bronzer. Limitirane Essence kolekcije, ukoliko nisu rasprodate, možete pronaći u dm drogerijama na policama sa kolekcijama koje izlaze iz prodaje. Tako sam i ja uspela da uzmem ovaj odličan puder pre nekoliko meseci po dosta nižoj ceni.




Da li ste koristili nešto od mojih favorita?

12 коментара:

  1. Jako mi se sviđaju tvoji favoriti. Moraću da kupim ovu pastu. Nisam do sada znala za nju. :)

    Fashion, Beauty and Style

    ОдговориИзбриши
  2. Odlican post :) nista od ovih proizvoda nisam probala do sad :) ovu pastu za zube cu sigurno da probam ;) <3

    Lepojkica i mama

    ОдговориИзбриши
  3. Odlicni favoriti. Moracu da isprobam ovaj mr black piling, svi ga hvale :))
    takodje obozavam ingridov tecni puder, kao i vecinu njihove kozmetike

    Posetite moj blog Fraulein D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mr. Black je stvarno najbolji piling, obavezno probaj. Hvala ti, poseticu naravno :)

      Избриши
  4. Tijana moja draga, nije me bilo par dana na blogu i zaista sam se ozelela tvojih postova! Ovaj je predivno napisan! Ja ne volim postove na temu mesecnih favorita jer nase koleginice najcesce nisu iskrene kada ih pisu, vec skupe par proizvoda i bezveze ih prezentuju. Ja sam ubedjena da to nije i slucaj sa tobom,te sam ja zaista uzivala u ovom postu. Proizvodi izgledaju veoma interesantno i zaista jako koristno tako da verujem da su ti zaista odlicno koristili prethodnog meseca! Osim pilinga za telo, ostale proizvode nisam koristila ali cu ih imati u vidu u sledecem haulu! Odlican post.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Sandra :) Ja volim da pisem favorite, vise zbog sebe, jer pored dosta proizvoda cesto zaboravim one koje sam obozavala :)

      Избриши
  5. Dopadaju mi se tvoji favoriti. Iako nisam isprobala ni jedan od njih ti si ih jako lijepo predstavila da sam poželjela potražiti ovu pasticu.

    Nominovala sam te, pa ako želiš klik na Moj mali kutak da pogeldaš pravila :*

    ОдговориИзбриши