Странице

среда, 26. април 2017.

Essence glow&care luminous nail polish

Nedavno me je Essence kompanija obradovala proizvodima iz nove kolekcije za proleće/leto 2017. Medju proizvodima koji su mi stigli našla su se dva laka za nokte iz kolekcije glow&care.





Nova kolekcija sadrži 7 nijansi:

  • 01 care is in the air
  • 02 go for glow
  • 03 shine on
  • 04 happy girls shine brighter
  • 05 love and care
  • 06 berry caring
  • 07 keep calm and glow on 

Nijanse koje sam dobila su 02 i 06.

Šta kaže proizvodjač:

Novi asortiman lakova za nokte jača i štiti nokte. Isto tako stvara nežan sjaj sa svetlo-reflektujućim pigmentima. Sadrži kukui ulje.

02 go for glow




Ova prelepa nežna nijansa je mnogo lepša uživo. Na žalost, kamera nije uspela da prenese prelep reflektujući sjaj ovog laka koji se vidi na prvoj slici. 
Ovaj lak me je oduševio jer je potreban samo jedan sloj za potpunu pokrivenost. Brzo se suši, a trajao mi je 4 dana. Nakon toga krenuo je da se skida sa vrhova noktiju.




06 berry caring




Druga nijansa je takodje mnogo lepša uživo, više vuče na ljubičasto nego na slici. Za ovaj lak, ipak su potrebna dva sloja. 




Zadovoljna sam sa oba laka, definitivno ću isprobati i ostale nijanse.

Lakovi dolaze u bočicama od 8ml po ceni od 239 din.

Da li ste probale lakove iz kolekcije glow&care?

8 коментара:

  1. Prelepi su :) bas mi se svidjaju :) veliki plus im je sto imaju i negujuce sastojke, to nam uvek treba :D imas prelepe nokte <3

    Lepojkica i mama

    ОдговориИзбриши
  2. I ja sam dobila ovu 02 nijansu. Nekako mi se skinula brzo na prvo koriscenje, posle 2 dana cini mi se. To inace nije slucaj sa essence lakovima, oa cu videti jos da istestiram.
    Inace, boja je prelepa.:-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne znam zasto ti se tako brzo skinula, meni je tek cetvrti dan krenula. Jeste, obozavam je :)

      Избриши
  3. Divan post, ali ovaj drugi lak je predivan. No, ono što moram naglasiti i što me stvarno oduševilo jesu tvoji nokti. Stvarno se vidi da su njegovani i zdravi. Svaka čast i sve pohvale na brizi i njezi. Po mom mišljenju to je nešto što daj dodatni sjaj i ljepotu laka. Uzalud nam je savršen lak ako su nam nokti i kožica oko njih "beživotni". :*

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши