Странице

понедељак, 3. април 2017.

Balea poklon set ‚‚Slatka Mala‚‚

Sigurno ste vidjali preslatke Balea setove u Dm drogerijama. Ovi setovi mogu biti odličan poklon za vama dragu osobu, a možete ga pokloniti i sebi kao što sam to ja uradila :) Izabrala sam set ‚‚Slatka Mala‚‚ sa mirisom vanile i limuna.


Balea Set Slatka Mala



Set sadrži:


  • Gel za tuširanje
  • Sufle za telo
  • Kuglu za kupanje






Gel za tuširanje

Gel za tuširanje dolazi u tubici od 125 ml. Redje je teksture, stvara bogatu penu, a miriše fenomenalno. Oseti se taj slatkasto voćkast miris. Nisam primetila da isušuje kožu.





Sufle za telo

Proizvod dolazi u kutijici od 50 ml. Gelaste je strukture i prelepog mirisa. Brzo se upija, a koža nakon njega je veoma meka i nežna. Miris se zadržava na koži gotovo ceo dan.




Kugla za kupanje

Kugla za kupanje takodje miriše na limun i vanilu, ali na žalost nisam uspela da pronadjem njen sastav. Veoma je zanimljiva, sadrži neke suve biljke koje su tu više zbog ukrasa i ulje koje se vidi na površini vode kada se kugla otopi. Jedna kugla dovoljna je za jedno kupanje.




Na slici ispod možete videti kako izgleda kugla pri rastvaranju.




Gel za tuširanje - Sastav:




Sufle za telo - Sastav:




Gel za tuširanje i sufle za telo proizvedeni su u Nemačkoj, a kugla za kupanje u Austriji. Jedina zamerka na ovaj set je što nisam uspela da pronadjem nigde sastav kugle za kupanje, osim toga oduševljena sam mirisom i negom koji ovaj set pruža.

Set, kao i ostale Balea proizvode možete pronaći u Dm-u-

12 коментара:

  1. Zaista si sjajan poklon dobila! Obozavam balea proizvode, a ovaj set izgleda jako interesantnO!
    Odlicna recenzija, predivno si nam predstavila ove proizvode.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  2. Baš mi se dopada ovaj set, deluje preslatko. Moram da ga kupim jer bih baš volela da ga isprobam. Inače odlična recenzija i super fotkice! Da li možda znaš koliko košta ovaj set? :)

    Recenzija Mr.Black pilinga ---> Iammilitza ! ♡

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Milice :) Ja sam ubedjena da sam ga platila malo vise od 300 din, ali sam htela da proverim na netu i nasla sam da je oko 500 din tako da ne znam tacno.

      Избриши
  3. Pretivan set ♡ Baš si me zainteresovala,moram ga kupiti.

    ОдговориИзбриши
  4. Preslatko je :) padam na pakovanja pa bih kupila sve sto je ovako slatko i sareno :D ova kugla bas deluje zanimljivo. nisam nikada nista slicno probala :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Joj, i ja.. a balea generalno ima sarena pakovanja :D Ako budes imala priliku, obavezno probaj :)

      Избриши
  5. Jaoj divnoo :) Za pokloncic odlicna preporuka :)

    ОдговориИзбриши
  6. Divan poklončić. Vidjela sam sličice na insta i nestrpljivo sam čekala da pročitam i detalje. Nadam se da ću uspjeti pronaći još koji paketić i za sebe. Baš dugo nisam bila u dm marketima :/

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши