Странице

понедељак, 10. април 2017.

Alfaparf Milano Semi Di Lino - Uljana ampula

Alfaparf ima odličnu kolekciju sa semenom lana za negu i sjaj kose. Kolekcija Semi Di Lino postoji već dugo, ali sam je ja nedavno otkrila. Kolekcija sadrži šampon, regenerator, masku, kristal kapi, uljane i vodene ampule i kristal sprej. Danas ću vam pisati o Semi Di Lino uljanoj ampuli.


Semi Di Lino uljana ampula


Ova ampula bi trebala da zagladi kosu, da joj sjaj kao i lepši i zdraviji izgled.

Šta kaže proizvodjač:

Intenzivan tretman za sve tipove kose. Obogaćuje dlaku i redukuje hrapavost čineći dlaku sjajnom i nežnom. Vidljivi rezultati nakon prvog tretmana. Sadrže Omega 3 i Omega 6 kompleks. 
Upotreba: Nakon šamponiranja na vlažnu kosu naneti sadržaj ampule. Ostavite nekoliko minuta da deluje. Dobro isperite.


Proizvod dolazi u ampuli od 13 ml. Postoje dve vrste i to roza i plava ampula. Roza ampula je na vodenoj bazi i ne ispira se dok je plava na uljanoj bazi i ispira se. 





Nakon upotrebe ove ampule primetila sam da je kosa dosta lepša. Krajevi su zagladjeni, a kosa sjajna. Jedna ampula dovoljna je za dva korišćenja. Jedina mana ovih ampula je to što su pune alkohola pa ih ne bih preporučila za prečesto korišćenje. Efekat ampule je do sledećeg pranja kose.

Sastav:

Propylene Glycol, Alcohol Denat, Aqua/Water, Miryistyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Lauryl Alcohol, Parfum/Fragrance, Polysorbate 20, PEG-75 Lanolin, Linseed Acid, Ethoxydiglycol, Centella, Asiatica/Hydrocotyl Extract, CI 42090/FD&C Blue No. 1, Linalool, Limonene, Citral, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde (Lyral).

Cena ampule je 120 din u Lilly i Dm drogerijama.

Da li ste koristile Semi Di Lino ampule?

8 коментара:

  1. Ja sam baš davno otkrila ove ampule u Lilly-u i koristim ih s vremena na vreme, odlične su. :)

    ОдговориИзбриши
  2. Koristila sam je i slazemo se da je odlicna :) bas mi se dopadaju ovakvi tretmani za kosu :)

    ОдговориИзбриши
  3. Tamaaan sam razmisljala koje proizvode da uzmem kako bih obnovila deo proizvoda za kosu, i mislim da si mi upravo dalaa i više nego odličan predlog <3 <3
    I po prvi put sam na tvog blogu pa sam tu priliku iskoristila i malo pogledala ceo blog i pošto su mi se stvarno jako svidele i teme postova i izgled bloga - zapratila sam te <3
    Ako želiš možeš i ti uraditi isto, značilo bi mi <3 <3

    Boomy's Place

    ОдговориИзбриши
  4. Draga, post je predivan i moram priznati da prvi puta čujem za ovo, kako za proizvod tako i za marku. Zaista obožavam proizvode za njegu kose, ali sa ovim se još uvijek nisam susretala ili nisam obraćala pažnju :D

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno :* Verovatno nisi obracala paznju, bas dosta se pisalo o ovim ampulama :)

      Избриши