Странице

уторак, 28. март 2017.

VICTORIA beauty - Piling maska od aktivnog uglja i crnog šećera

Ako me pratite duže vreme mogli ste da primetite da obožavam maskice za lice i pilinge. Ovoga puta testirala sam 2u1 proizvod, a to je piling maska od aktivnog uglja i crnog šećera. Već sam koristila VICTORIA beauty proizvode, a da li sam zadovoljna ovom piling maskom saznajte u nastavku teksta.


VICTORIA beauty piling maska




Šta kaže proizvodjač: 

Jedinstveno formulisana maska-piling za lice od aktivnog uglja i crnog šećera. Savršeno čisti lice od nečistoće, aktivni ugalj apsorbuje masnoću bez isušivanja, a crni šećer je piling koji uklanja mrtve ćelije lica. Bez parabena je i preporučuje se
za sve tipove kože.
Uputstvo: Na čisto lice se nanese piling maska, izbegnite deo oko očiju, posle 5 do 7 minuta, masirajte lice minut-dva a zatim se umijte toplom vodom. Možete naneti na lice i vrat. Koristi se dva ili više puta nedeljno.

Maska dolazi u kesici koja ima dva dela sa po 7ml proizvoda i ima je za čak 4 puta korišćenja. 






Ovo je jedna veoma zanimljiva maska koja pored aktivnog uglja i crnog šećera sadrži ekstrakte banane, kokosa, papaje i maline. Miris je voćkast i prijatan i zadržava se neko vreme na koži. Iako je koža nakon ove maske mekana i glatka, moram da napomenem da piling u ovoj maski nije ni malo blag te je ja koristim jednom mesečno kada hoću da uradim jači piling.

Sastav:



Zadovoljna sam ovom maskom jer je koža nakon nje mekana i čista. Ne isušuje kožu, ali je ne preporučujem osobama sa veoma osetljivom i problematičnom kožom jer će je ova piling maska još više iritirati.

Maska je proizvedena u Koreji, a uvozi je Muzej Teatar d.o.o. Beograd. Možete je pronaći u Dm-u po ceni od oko 200 din.

Da li ste već koristili ovu piling masku i kakvi su vaši utisci?

7 коментара:

  1. Već sam više puta pričala o tome da preferiram prirodne maske, tj one koje ja napravim, ali mi ova izgleda jako zanimljivo i koristno za čišćenje kože. Nisam je probala niti koristila ali mi se ipak dopada i drago mi je da je i tebi dobro poslužila. Privlaci me dosta ali se plasim da je probam jer imam osetljivu kozu pa ne bih bila srecna ako izazove neke iritacije. Sve u svemu sjajan post, draga Tijana <3

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Imam i ja osetljivu kozu, zbog toga mi je ova maska izazvala crvenilo no meni to ne smeta, vrlo brzo nestane. Hvala Sandra na divnom komentaru :*

      Избриши
  2. Probala sam 7thHeaven masku od aktivnog uglja i prezadovoljna sam <3 koza mi je izuzetno mekana :)Verujem da je i ova sjajna :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. U principu, sve maske sa aktivnim ugljem rade slicnu stvar. Ova mi je odlicna, a moracu da probam i tu od 7th heaven :)

      Избриши
  3. Divno izgleda. Definitivno je stavljam na spisak :) Odlican post #Samokazem

    ОдговориИзбриши
  4. Obzirom da obožavam ove mazalice za lice i da i ja imam osjetljivu kožu i da mi ništa ne smeta ukoliko ne izaziva bolnu reakciju kože mislim da bih mogla da je probam. Oduševljena sam ovom recenziom i mislim da ću potražiti ovaj univerzalni proizvod :D

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши