Странице

четвртак, 23. март 2017.

Still - Keratin maska

Nedavno sam u Dm-u uzela dve maske za kosu. Prvom, o kojoj ću danas pisati, nisam oduševljena. U pitanju je Still Keratin Mask.


Still keratin maska

Moja kosa je farbana i u poslednje vreme zbog čestog peglanja dosta suva. Upravo zbog toga sam uzela ovu masku. 

Maska dolazi u kesici od 15ml i ta količina bi trebala da bude dovoljna za celu kosu. Miris mi se dopao, nije previše jak, ali se ne zadržava dugo na kosi.

Šta kaže proizvodjač:

Negujte kosu STILL maskom na bazi keratina što češće. Ako je kosa mnogo oštećena, koristite je nakon svakog pranja. Nega prirodnim keratinom popunjava oštećenja na kosi, jača je i štiti. Svakim novim nanošenjem jača strukturu kose i povećava se stepen regeneracije i to na bezbedan, potpuno prirodan način.
Upotreba: Nakon ispiranja šampona, odstranite višak vode iz kose. Blago je ocedite i upijte višak vode peškirom. Nanesite masku od korena do vrha i pustite da je kosa dobro upije. Ostavite da deluje od 10 do 20 minuta. Što duže maska stoji na kosi keratin dublje prodire i veća količina se vezuje za vlasi. Zatim je isperite vodom i oblikujte kosu po želji. Pakovanje za jednu upotrebu.
Rezultat: Kosa je negovana i nahranjena, meka i sjajna. Lako se oblikuje i ima zdrav izgled.

Na slici ispod možete videti kako moja kosa izgleda nakon upotrebe ove maske.




Efekat koji sam dobila je sve samo nije meka i sjajna kosa. Baš suprotno. Maska sa keratinom je dodatno isušila moju kosu i slepila je pri temenu. Inače nemam problem sa raščešljavanjem kose, a posle ove maske sam je jedva očešljala. Imala sam utisak kao da kidam kosu. Takodje, ova količina nije dovoljna za celu kosu mada za devojke sa kraćom kosom verujem da bi bila dovoljna.

Sastav:




Iz nekog razloga, ova maska nije odgovarala mojoj kosi, ali to ne mora da znači da vama neće biti odlična. Kao što sam već rekla, uzela sam još jednu Still-ovu masku i nadam se da će utisci biti bolji. Uskoro ću vam pisati i o njoj.

Cena maske je oko 100 din.

Da li vi imate drugačije iskustvo sa Still keratin maskom za kosu?

9 коментара:

  1. Tijanice, jos jedna sjajna recenzija! Predivno si nam prikazala ovaj proizvod. Zao mi je sto tebi nije bio bas najbolji ali to ne znaci da nekome nece odgovarati. Odlican post!

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  2. Maske sa keratinom uglavnom umeju da ukrute kosu. :/ Ovu sam bas davno koristila vise se ni ne secam kako sam bila zadovoljna. Kosa ti je woooow! :)

    ОдговориИзбриши
  3. Draga, recenzija je predivna i nestrpljivo sam čekala da nađem vremena da je pročitam. Vidjela sam na instagramu da si objavila i zaista sam oduševljena recenziom. Iako nisam neko ko ima problematičnu kosu smatram da proizvodi koji je mogu nahraniti nikada ne mogu da budu suvišni :D

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши
  4. Meni se ova maska pokazala bas dobra i prezadovoljna sam. Kosa mi je tanka i suva.

    ОдговориИзбриши