Странице

понедељак, 13. март 2017.

Mr. Black - Coffee Body Scrub

Ako me pratite na instagramu, mogli ste da primetite moje oduševljenje proizvodom o kome ću danas pisati. U pitanju je Mr. Black piling za telo.

Mr. Black Body Scrub


Zašto je piling važan:

Pilingom uklanjamo toksine, mrtve ćelije, podstičemo rast novih ćelija, poboljšavamo cirkulaciju i relaksiramo kožu. Piling od kafe je poznat kao odličan tretman u borbi protiv proširenih pora i grube kože, pa omekšava kožu i čini je elastičnom.

Obožavam prirodne pilinge. Često sam ih i sama pravila, a onda sam dobila priliku da isprobam čuveni Mr. Black piling koji je 100% prirodan. Piling koji sam dobila je od pomorandže, a postoji još i sa kokosom, čokoladom i klasičan od kafe.


Šta kaže proizvodjač:

Mr. Black je sačinjen od Robusta najfinije sorte kafe, hladno cedjenog pomorandžinog ulja, demerara smedjeg šećera, morske soli, bademovog ulja i vitamina E. Mr. Black se uspešno bori protiv celulita i strija, suve i grube kože, raznih nesavršenosti na koži, ali pre svega čini kožu mekšom i lepšom nego ikad. Nakon što pokvasite telo vodom, nanesite Mr. Black na telo i trljajte kružnim pokretima, sa fokusom na problematične oblasti. Ostavite da odstoji na koži 5-10 minuta i isperite. Nakon toga odmah možete osetiti da je vaša koža blistava i svilenkasta na dodir. Za najbolje rezultate, koristiti nakon tuširanja a pred spavanje.

Mr. Black Body Scrub

Piling dolazi u kesici od 200 gr koja se zatvara pomoću vakuuma i samim tim će proizvod duže ostati svež bez mogućnosti prosipanja. Kada sam prvi put otvorila kesicu, miris pomorandže pomešan sa mirisom kafe me je oduševio. Taj miris ostaje na koži satima nakon tuširanja.

Mr. Black Body Scrub


Piling nije previše grub te se može koristiti i za lice i za telo. Koristim ga dva puta nedeljno, češće nije potrebno jer koža danima ostaje svilenkasta i meka. Kod Mr. Black pilinga mi se najviše svidelo to što nakon njega ne moram da mažem kreme i losione jer sam po tom pitanju vrlo lenja u ovim hladnijim danima. Kao što sam već rekla, piling sadrži ulje pomorandže koje neguje kožu i čini je glatkom i pritom je štiti od spoljašnjih faktora. Celulit i strije nemam pa ne mogu da tvrdim da li ovaj piling nešto radi, ali je za suvu i grubu kožu odličan. Kombinacija soli i šećera je odlična za uklanjanje mitisera i akni, a kako je moja koža sklona aknama ovaj piling mi je dosta pomogao i već primetim razliku.


Mr. Black Body Scrub

Sastav:





Cena pilinga je 1690 din za 200 gr što je po rečima proizvodjača dovoljno za dve nedelje ukoliko ga koristite svaki drugi dan. Moje iskustvo je pokazalo da ovaj piling traje mnogo duže s obzirom da nema potrebe da se radi svaki drugi dan, a potrebna je mala količina za celo telo i samim tim opravdava cenu.

Piling možete poručiti na Mr. Black sajtu, za sve ostale informacije tu je njihova Fb stranica Mr Black Srbija kao i instagram profil @mrblacksrbija

Da li ste već koristili ovaj piling?

10 коментара:

  1. Анониман13. март 2017. 16:01

    Čini mi se da je dobar ovaj proizvod. Slike su ti super. :/
    Pratim te , pa ako želiš uzvrati. Usput pogledaj novi post. ❤ ⬇
    Special Section

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam probala ovaj piling ali jesam druge pilinge sa kafom i iskreno takve najvise i volim :) Obozavam i miris i ucinak :)

    ОдговориИзбриши
  3. Obozavam pilinge sa kafom :) ovaj nisam do sada probala ali deluje zanimljivo :) cena mu je malo veca pa ne znam da li cu da ga probam. Odlican post <3

    ОдговориИзбриши
  4. U poslednje vreme čitam sve više postova na temu pilinga i maski za lice, pogotovo kada je u pitanju ovaj proizvod, tako da sam se obradovala tvom postu, i jako me je interesovalo tvoje iskustvo i misljenje o istom! Drago mi je da je koristan, nisam ga koristila ali mislim da cu ga potraziti.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  5. I kod mene su preplavljeni instagram i blog postovima i slikama sa ovim proizvodom. Iskreno, ja ga nisam probala, ali korisitm prirodan piling sa kafom i jako je dobar.
    Meni je stvarno drago da je ovaj proizvod toliko dobar i da su svi, do sada, bili zadovoljni sa istim.

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam prezadovoljna ovim pilingom, a ranije sam i sama pravila sa kafom :)

      Избриши