Странице

петак, 10. март 2017.

7th Heaven Coffee Mocha Mud - Maska za lice

7th Heaven maske postale su mi omiljene u poslednje vreme. Potpuno su prirodne i nisu testirane na životinjama. Ovog puta sam izabrala masku sa kafom za čišćenje i piling kože.


7th Heaven Coffee Mocha Mud

Proizvod dolazi u kesici od 15gr što je dovoljno za tri korišćenja. Maska je braon boje, a miris me dosta podseća na nes kafu. U sebi sadrži zrna kafe koja vrše blagi piling.



Šta kaže proizvodjač:

Zrna kafe, makadamia ulje i kaolin glina za blagi piling i čišćenje kože. Ova maska za lice pomaže u smanjenju i pojavi proširenih pora. Koristiti jednom nedeljno.


7th Heaven Coffee Mocha Mud

Masku nanosim na vlažno lice kružnim pokretima kako bi zrna kafe radila piling. Zrna nisu previše krupna i gruba, prilagodjena su koži lica. Nakon 15 min maska je suva i spremna za ispiranje.

Ovako maska izgleda kada krene da se suši..

7th Heaven Coffee Mocha Mud

Nakon ove maske koža je neverovatno nežna, meka na dodir i hidrirana. Maska je namenjena kombinovanoj i masnoj koži i mislim da će takvoj koži baš odgovarati.


Sastav:



Cena ove maske je 200 din u Lilly drogerijama.

Da li ste koristile ovu ili neku drugu 7th Heaven masku?

10 коментара:

  1. Nedavno su nam poslali ove maskice ali cini mi se da se ova sa kafom nije nasla u kesici :) Svakako cu je uskoro isprobati :) Cini mi se da su njihove maske 285 dinara, cudi me da je ova jeftinija :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa ne znam, uvek sam ih kupovala za oko 200 din.. kako god, vredi svaki dinar :)

      Избриши
  2. Obozavam ove maskice, od pakovanja pa do kvaliteta, sve je savrseno, konkretno ovu nisam isprobala, ali mi se tvoja recenzija jako dopala :)

    ОдговориИзбриши
  3. Nisam još isprobala, viđam ih po internetu al morati ću je isprobati :) Super post!

    beautyakworld.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  4. Tijanice, sjajna recenzija! Ovu masku dos ada nisam koristila niti probala ali obozavam aromu kafe tako da verujem da vi mi se ova jako dopala. Defintivino cu je probati pa javljam utiske.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  5. mnogo volim maskice za lice :D ovu do sada nisam probala :D dopada mi se sto ima taj neki piling u sebi jer odradi gotova dva posla u isto vrijeme :D probala sam crnu i ona mi je odlicna :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Crnu jos nisam probala, moracu i nju. Obavezno probaj i ovu, odlicna je :)

      Избриши