Странице

понедељак, 20. фебруар 2017.

Rimmel Fresher Skin puder

Jeste li čule za najnoviji Rimmel Fresher Skin puder? Sigurna sam da jeste jer se u poslednje vreme samo o njemu priča. Nastavite da čitate i saznajte moje utiske.



Rimmel fresher skin

Nedavno sam na policama Dm-a ugledala ovaj puder i odmah sam ga uzela, što zbog toga što je toliko hvaljen, što zbog činjenice da ga je ostalo svega nekoliko komada. Moj prvi susret sa njim nije prošao najsjajnije verovatno zbog toga što nisam navikla na ovakav tip pudera, no ipak sam mu dala šansu. Koristila sam ga svakodnevno i proučavala koji mi način nanošenja najviše odgovara.



Šta kaže proizvodjač:

Lagana voda-gel tekstura daje prirodnu pokrivenost tenu i svež izgled bez neželjenog sjaja kože tokom celog dana. Ne zatvara pore i omogućava koži da diše. Ekstrakt kamilice, aloe vere i morskih algi čine kožu nežnom, smanjuju crvenilo kože i štite je od spoljašnjih štetnih uticaja. Sadrži zaštitni faktor 15 koji štiti od sunčevog zračenja.



Puder dolazi u staklenoj teglici od 25 ml. Dostupne su 4 nijanse: 103 - true ivory, 200 - soft beige, 201 - classic beige i 303 - true nude, a moj je u nijasni 201 classic beige. Struktura mu je baš kao što i sam proizvodjač kaže lagana i gelasta, a miris prijatan i osvežavajuć. Rekla sam na početku da prvo upoznavanje sa ovim puderom nije prošlo najsjajnije. Nanela sam ga na čistu kožu aurinom četkom za tečni puder, a zatim sam ga utapkala beauty blenderom. Nakon toga sam odmah dodala još jedan sloj pudera i vrlo brzo dobila fleke na licu. Inače nemam ovakav problem sa puderima i predpostavila sam da nešto ne radim dobro. Na slici ispod možete videti kako puder izgleda dok se suši i zato je potrebno brzo naneti prvi sloj. Prilikom nanošenja, puder je dosta svetliji nego u teglici, a zatim se postepeno suši i stapa sa kožom prelazeći u boju iz teglice. 




Puder daje osnovnu do srednju pokrivnost. Može lepo da se nadogradi, ali kao što sam već rekla prvi sloj mora dobro da se osuši da ne bi došlo do fleka na licu. Na koži je vrlo lagan, kao da ste namazali neku laganu dnevnu kremu. Meni se bolje pokazao sa prajmerom jer još lepše ‚‚legne‚‚ na kožu. Probala sam da ga nanesem u kombinaciji sa četkom i blenderom, samo sa četkom i samo sa blenderom i definitivno mi najviše odgovara blender. Puder daje svež i odmoran izgled, a beauty blender taj efekat još pojača. Iako se ovaj puder suši na mat ipak daje licu neki prirodan sjaj. 



Kao što sam rekla, testirala sam ovaj puder svakodnevno i zbog moje masne t zone morala sam da ga setujem. Posle nekih 6h t zona počinje da prosijava. Po mom mišljenju, ovaj puder bi odgovarao suvom i normalnom tipu kože, za masnu kožu nisam sigurna kako bi se ponašao jer hoće malo da istakne proširene pore baš zbog tog sjaja. 

Zadovoljna sam ovim puderom i kakav efekat on daje. Mojoj koži odgovara taj blagi sjaj, uz setovanu t zonu, naravno. Vrlo je lagan, lepo se stapa sa kožom i daje koži lep i zdrav izgled.

Puder možete kupiti po trenutno sniženoj ceni od 815 din u Liliju i Dm-u.

Da li ste već koristile ovaj puder i kakvi su vaši utisci?

24 коментара:

  1. Ja sam bila prilično skeptična po pitanju ovog pudera, i još uvek nisam sigurna da li bi meni odgovarao. Možda ako bih našla svoju idealnu nijansu pa onda videla kako se ponaša na mojoj koži. Drago mi je što si ti zadovoljna. :)

    Želiš li da se pratimo možda? Ja sam tebe zapratila. ;)


    http://couturecase.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I za mene je ovo bila poprilicno ishitrena kupovina, ali eto ispostavilo se da mi odgovara i nijansa i sam puder :) Uzvratila sam ti :)

      Избриши
  2. Ja sam ga koristila nekih nedelju dana, a posto ne smem ds koristim tecne pudere nisam smela dalje da experimentisem. U trenutku nanosenja bas osvezi kozu, podseca me na HM dosta, ali posle par sati pocne da mi se skida sa obraza nekako u flekama. A posto ne smem da se zazam sa licem jos neko vreme nisam ga probala sa prajmerom. :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam imala problem da se skida u flekama, mozda zbog prajmera. Inace ne volim da koristim pudere bez neke kreme ili prajmera. Pokusaj kada budes mogla da ga stavis sa prajmerom verovatno neces imati takav problem.

      Избриши
    2. Probacu, a mozda sam pogresila sto sam ga odmah stavljala u 2 sloja... Vrv sam trebala da cekam da se osusi!!

      Избриши
    3. Isto kao ja prvi put, u tome je fora. Mora dobro da se osusi.

      Избриши
  3. Tijanice, odličan post. Vidim da su puderi ovog tipa u poslednje vreme jako korišćeni i vrlo atraktivni te se radujem uvek da citam recenziju na temu istih. Ovaj mi zaista izgleda vrlo korisno i mislim da bi mi dobrodosao.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  4. Vrlo zanimljiv clanak, posebno meni koja sam planirala da kupim ovaj puder. Razjasnila si mi neke nedoumice. Odlicne fotografije :)

    Pratim te :)

    missymj.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno drago mi je ako sam pomogla, tome i sluze recenzije :) Pratim i ja tebe od nedavno :)

      Избриши
  5. Draga Tijana, ja sam oduševljena tvojom recenziom. Kako si i sama rekla, svakodnevno slušam i čitam o ovom proizvodu, da ću, na kraju, morati i ja sebi kupiti ^_^. Pored posta, jako su mi se dopale i tvoje fotografije. Sve pohvale za napredag i puno sreće od srca ti želim :*

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши
  6. Prvi put sam na tvom blogu, sigurno neće biti i zadnji! Prekrasan post! Iskreno, razveselilo me to što puder ima onaj "no makeup" feel na oznaci, a i vjerujem Rimmel-u, ali opet, imam masnu kožu i tako je teško naći puder koji ima dobro prekrivanje i u isto vrijeme nije težak na licu!

    Novi post na blogu...
    Kalopsia

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti Lana puno, puder je odlican ali kao sto sam vec rekla ne znam koliko je za masnu kozu. Jedino resenje je da nekako probas puder da vidis da li ti odgovara :)

      Избриши
  7. Nisam do sada videla ovaj puder :) Nesto ne volim pudere u teglici, koji kog da sam probala a bio je u takvom pakovanju bio je nazalost los :(

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Stvarno? Ovo je drugi koji sam probala, prvi je bio Essence-ov i oba su mi ok :)

      Избриши
  8. Ali bukvalno svi pricaju o njemu, moram da ga isprobam :-)
    Odlicne slike draga !
    Pratim te, nadam se da ces uzvratiti :-*

    NOVI POST, POGLEDAJTE :
    http://katycolorfulfreak.blogspot.com/2017/02/all-mustard.html

    ОдговориИзбриши
  9. Super post! A koji Maybelline je dobar za medovitu-masnu kozu sklonu zapusavanju pora??

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala :) Ja sam koristila samo Affinitone od Maybelline, ali nemam masnu kozu pa ne znam kako bi se ponasao. Moja koza je mesovita i okej mi je skroz.

      Избриши
  10. Анониман14. март 2017. 14:52

    Jos uvek ga nisam probala , ali sam planirala. Mislim da mi nece odgovarati , posto se je i meni T zona takva... <3
    Pratim te , pa ako želiš uzvrati. Usput pogledaj novi post. ❤ ⬇
    Special Section

    ОдговориИзбриши
  11. Imam kombiniranu kožu i puder mi je odličan! Meni se najviše sviđa što je tako hidratantan, pogotovo u trenutku kada ga nanesem na kožu, kao neka kremica. Jedino mi malo smeta svaki put umakati prste u njega...bilo bi praktično da dolazi s nekom špatulicom.
    Iva

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slazem se sa tobom da je pakovanje malo neprakticno, ja koristim bilo koju cetkicu i pomocu nje nanesem puder na lice.. lakse je nego prstima :)

      Избриши