Странице

понедељак, 13. фебруар 2017.

Galafarm - SensilisⓇ Face Care noćna hranljiva krema +25

Prošle nedelje sam pisala o vazelinu (link) kompanije Galafarm i tada sam Vam rekla da sam iz njihovog asortimana za sebe izabrala dva proizvoda. Današnji post je rezervisan za recenziju proizvoda koji se našao u januarskim favoritima, a u pitanju je noćna hranljiva krema za negu kože +25.







Face Care kolekcija je obogaćena bioaktivnim tetrapeptidom i ekstraktom crvenog vina.
Ova kolekcija sadrži dnevnu i noćnu hranljivu kremu, a ja sam za sebe izabrala noćnu.

Šta kaže proizvodjač:

‚‚SensilisⓇ Face Care noćna hranljiva krema za negu lica - Intenzivno neguje kožu lica u toku noći, redukuje postojeće i umanjuje pojavu novih bora i linija. Za elastičnu i zategnutu kožu. Obogaćena bioaktivnim tetrapeptidom, resveratrolom (ekstrakt crvenog vina) i provitaminom B5‚‚.




Proizvod dolazi u pakovanju od 50 ml koje na vrhu ima pumpicu radi lakšeg doziranja. S obzirom da pritiskom na pumpicu izadje veća količina proizvoda nego što je potrebna za lice, odlična stvar je što pumpica može postepeno da se pritiska i na taj način dozirate koja količina vam je potrebna. Miris kreme je veoma prijatan, a sama tekstura je malo masnija iako na prvi pogled ne izgleda tako. Brzo se upije i zaista imam osećaj da je koža nahranjena.



Kremu koristim svako veče nakon čišćenja lica tako što je umasiram u kožu. Nedavno sam je isprobala i nakon tretmana dermarolerom i mogu reći da mi se pokazala mnogo bolje od ampula koje sam do sada koristila. Ne masti dodatno kožu, hidrira je i koža je zaista elastičnija.

Sastav:





Za više informacija posetite njihov zvanični sajt LINK ili njihovu fb stranicu Galafarm Beograd

Da li ste već koristile ovu kremu?

6 коментара:

  1. Bas mi se svidja ova krema. :) volim da isprobavam nove stvari i uvek sam u potrazi za savrsenom kremom :D

    ОдговориИзбриши
  2. Volim noćne kreme, sad koristim Olivalovu ekstra bogatu pa ću malo da odmorim lice od jakih kremi ali ova mi se čini sasvim okej :)

    ОдговориИзбриши
  3. Hi Tijana thanks for following my blog on Bloglovin. I follow you immediately too!! I don't know this product...thanks for sharing my dear!!! Kisses,
    Eni

    Eniwhere Fashion
    Eniwhere Fashion Facebook

    ОдговориИзбриши