Странице

понедељак, 6. фебруар 2017.

Galafarm - SensilisⓇ Body Care vazelin sa nevenom i D-pantenolom

Nedavno sam pisala o ricinusovom ulju Galafarm kompanije, a zatim sam dobila priliku da probam još nešto iz njihovog asortimana. Izabrala sam dva proizvoda, a u ovom postu ću pisati o prvom. Radi se vazelinu sa nevenom i D-pantenolom.






O Galafarm kompaniji:

``Galafarm je proizvodna kompanija za kozmetičke, dijetetske, herbalne i OTC proizvode.
Locirana je na proizvodnoj površini od 2500 m2 i opremljena savremenom tehnologijom za proizvodnju u čistoj sredini kako bi se omogućio najbolji kvalitet za naše proizvode. Svi proizvodni procesi se kontrolišu od strane visoko obrazovanih lica koji svakodnevno primenjuju svoje znanje i iskustvo. Kreiramo biznis orijentisan prema potrošačima i imamo ISO 9001:2008 i GMP sertifikate. Galafarm Beograd je eksluzivni uvoznik i distributer Galafarmovih proizvoda na srpskom tržištu od 2004. godine. Galafarm proizvodi sledeće forme proizvoda: Tečne forme, polučvrste forme, čvrste forme i kapsule.``

O proizvodu:

Šta kaže proizvodjač:

‚‚Smiruje i omekšava iritiranu i osetljivu kožu i održava optimalnu vlažnost.‚‚

Vazelin je višenamenski proizvod, a kako ga ja koristim pročitajte u nastavku teksta.




Proizvod dolazi u pakovanju od 100 ml. Ima masniju teksturu koja se topi pod prstima i odličan je za negu suve kože. Zbog dodatka nevena ima prelep, blag miris. Moja koža je nenormalno suva tokom zimskih dana i potrebna joj je svakodnevna nega. Vazelin koristim kao kremu za telo jer vrlo brzo vraća koži zdrav izgled i daje joj elastičnost. Odličan je i kao balzam za usne. Uveče ga stavim u debljem sloju i usne su ujutru veoma hidrirane i meke. Takodje, vazelin koristim i za negu trepavica, naizmenično sa ricinusovim uljem. Kao pakovanje za ruke je odličan, hidrira ruke i neguje kožu oko noktiju...


Za više informacija posetite njihov zvanični sajt LINK ili fb stranicu Galafarm Beograd

Da li ste probali nešto iz asortimana Galafarm kompanije? Koristite li vazelin i u koje svrhe?

13 коментара:

  1. Do sad se nisam susrela sa ovim proizvodom, niti sam koristila preparate Galafaarma, ali moram reci da mi ova nazovimo vazelinska krema jako dopada, jer jos na prvi pogled obecava. S obzirom da imam suvu kozu mislim da bi mi odlicno koristila u nezi. Odlican post, jako dobro uradjena recenzija.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  2. Koristila sam vazelin drugih kompanija i bila sam zadovoljna ucinkom, mada sam ja vise za negu uljima prvenstvebo zbog sastava :) Lepo od njih sto su stavili neven i pantenol, to je veliki plus :)

    ОдговориИзбриши
  3. Već dugo koristim vazelin koji prave u apotekama i dosta mi pomaže u zaštiti kože tokom zime ili ako su mi ruke dosta dugo u vodi. Obzirom da ništa nisam probala od ovog brenda, a da me tvoja recenzija doosta zaintersovala, mislim da bih mogla potražit ovaj proizvod :). Iako sam imala dosta negativnu reakciju kože na D-pantenol nadam se da će neven bit dovoljno jak da spriječit iritaciju koju mi izaziva pantenol. Moram da pohvalim tvoju recenziju. Stvarno si je fino napisala.

    https://danny991.blogspot.ba/2017/02/shopping-haul-1.html

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Joj pa ne znam onda sta da ti kazem, ako mislis da bi mogao da ti izazove neku reakciju mozda je bolje da se ne igras. Hvala ti puno, recenzija je kratka ali mislim da sam najbitnije rekla :)

      Избриши
  4. I need to try this, it looks so good! I am so glad to have found you blog, keep up this amazing work pretty gal! x

    adelelydia.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  5. Nikada nisam koristila njihove proizvode. Inače i ja imam suvu kožu tako da ću potražiti ovaj proizvod

    ОдговориИзбриши
  6. Nisam nista njihovo probala ali ovaj vazelin cu sigurno posto si mi preporucila za zanoktice :) <3

    ОдговориИзбриши
  7. I've heard good things about this sensilis product! Going on my wish list now........

    ОдговориИзбриши