Странице

среда, 15. фебруар 2017.

Essence senke za obrve

Essence set za obrve imam više od godinu dana, zapostavila sam ga zbog GR olovke za obrve o kojoj sam pisala OVDE. Sada sam u fazi da mi se više svidjaju obrve oblikovane senkama i zato sam se vratila dobrom starom Essence-ovom setu :)



Set sadrži dve senke (svetliju i tamniju), četkicu i tri šablona za iscrtavanje obrva.
Šablone sam bacila jer mi nisu bili korisni. Iako su sva tri različite širine, obrve su sa njima bile prevelike i predebele što se meni nikako nije svidelo. Mojim obrvama odgovara tamnija senka, a kako nisam htela da svetlija senka ostane neiskorišćena, dešava se da pomešam svetliju i tamniju i tako dobijem savršenu nijansu.


Što se tiče četkice koju dobijete u setu, meni lično ne odgovara. Mnogo je mala za rukovanje i za moj ukus predebela. Za ovaj set koristim neku bezimenu kosu četkicu koja je veoma tanka i savršena baš za obrve.







Pomešane obe senke

Zadovoljna sam ovim senkama jer obrve sa njima izgledaju dosta prirodno. Takodje, postoje dve nijanse ovih setova 01 natural brunette style i 02 natural blonde style tako da možete izabrati set koji vam više odgovara. Cena seta je oko 350 din, a trajaće vam poprilično dugo.

Da li ste već koristile ovaj set?

15 коментара:

  1. Draga Tijana, mnogo mi se sviđa tvoj post. Sjenke su predobre. I ja ih koristim preko pet godina i oduševljena sam. Takođe, ni meni ne odgovara njihova debljina četkice pa sam je zamijenila nekom običnom četkicom. Najčešće koristim tamniju nijansu, ali ponekad upotrijebim i svjetliju.

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши
  2. Koristila sam ih dugo i stvarno su fenomenalne :-)

    ОдговориИзбриши
  3. Meni je ovo uvijek bilo zanimljivo, no nijanse nikako nisu za moje obrve, na žalost. Meni treba nešto tamnije i nešto hladnijeg podtona :)
    Obrve su ti baš lijepe i uredne :)

    MMara

    ОдговориИзбриши
  4. Tijana draga, odlična recenzija. Ovaj proizvod nisam koristila do sada, ali obozavam Essence kozmetiku tako da cu ga definitivno i sama kupiti. Medjutim slozila bih se sa Marijanom, i meni treba i tamnija i hladnija nijansa senki, ali verujem da imaju u svojoj kolekciji.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Takodje obozavam Essence :) Nisam sigurna da li su menjali nesto ili dodavali nijanse ali svakako proveri :)

      Избриши
  5. s obzirom da imam siske moje obrve se ni ne vide tako da nema potrebe da ih uredjujem :/ dok nisam imala siske uglavnom sam popunjavala obrve obicnim sjenkama za oci koje su odgovarale za moje obrve. Mnoge djevojke hvale ovaj proizvod ali se i mnoge zale na cetkicu :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, umem i ja ponekad da iskorisim neku klasicnu senku. Cetkica bar meni nije upotrebljiva, ali to nije strasno jer uglavnom dobijene cetkice ne sluze nicemu :)

      Избриши
    2. tacno tako :D najbolje je kupiti neku pojedinacnu ili set cetkica :D

      Избриши
  6. Super recenzija. Odlucno sto si pronasla boju koja ti odgovara. Licno ne koristi senke a ni ovaj set nisam videla.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti :) Uglavnom kupim pogresno, ili olovku ili senke, ovu sam potrefila :)

      Избриши
  7. Odlicno ti obrve izgledaju :) Ja sam skoro kupila ovaj setic, svetliju nijansu i bas sam zadovoljna. Jedina zamerka mi je na pakovanje koje je previse glomazno i nefunkcionalno tako da sam ja moje depotovala u Artdeco paleticu:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Marina :) Ja imam problem sa pakovanjem jer je previse ``mekano`` pa ne mogu da otresem lepo cetkicu o njega, ako me razumes :)

      Избриши