Странице

петак, 17. фебруар 2017.

Empties #1

Evo ga jedan post koji planiram od pre Nove godine, ali nikako da dodje na red. U medjuvremenu se nakupilo još potrošenih proizvoda pa je vreme da se rešim praznih bočica :)



Velnea wash gel


Ne znam da li treba još nešto da kažem o Velnea umivalici? Mnogo puta se provlačila kroz moje postove, mislim da sam sve rekla. Najbolji gel za umivanje definitivno. Ukoliko ste propustili prvi post o ovom gelu možete ga pročitati OVDE

Bioten micelarna voda

O bioten micelarnoj vodi ste mogli čitati OVDE. Namenjena je licu, očima i usnama. Iako odlično uklanja šminku, moj savet vam je da ne prilazite očima jer nećete moći da zaustavite suze, toliko ih iritira. Potrošila sam je za skidanje šminke sa ostatka lica i u tu svrhu je bila ok.


Schauma keratin strong

Često koristim njihove šampone, sasvim su pristojni ali opet ništa specijalno ne rade.

Bilka šampon

O Bilka šamponu sam već pisala, post možete pročitati OVDE. Jedan od boljih šampona koji sam probala, definitivno.

Velnea šampon

Probala sam većinu Velnea šampona i svi su mi bili ok, isti slučaj je i sa ovim. 

Revlon uniq one

Revlonov tretman bez ispiranja sam dobila u nekoj GlamBox kutiji i baš me je oduševio. Daje kosi sjaj i mekoću, pruža termalnu zaštitu i čini je svilenkastom. Iako je ovo uzorak, prilično je dugo trajao. Sve pohvale za Revlon kada je ovaj proizvod u pitanju.



Balea gel za tuširanje

Obožavam sve Baleine gelove za tuširanje, biram ih samo prema mirisu. Ovaj miriše na kokos i vanilu..ljubitelji kokosa sve vam je jasno :)




Garnier anti-perspirant

Ovaj stik sam imala gotovo dve godine. Bio mi je odličan, a što se tiče kupovine novog, nisam sigurna da li se i dalje proizvodi. Ako neko zna, neka piše u komentarima :)



Colgate max white

Ovu pastu sam uzela baš u vreme kada sam koristila trakice za izbeljivanje zuba pa ne mogu da kažem koliko može da izbeli ali mi je dobra generalno, kao i tečnost za ispiranje. Odlična kombinacija.



Maybelline affinitone

Affinitone puder se našao u favoritima decembra, post možete pročitati OVDE.

Essence all about matt!

Ovo je staro pakovanje pudera za fiksiranje, o novom takodje možete čitati u favoritima decembra.

Essence soft touch mousse

O ovom puderu nikada nisam pisala, ko ne zna, radi se o čuvenom pena puderu (mus). Ovo je drugo pakovanje koje sam potrošila (nijansa 03). Mat je, lako se nanosi i ima odličnu pokrivnu moć.




Da li koristite neke od ovih proizvoda?

20 коментара:

  1. Većinu ovih proizvoda sam i sama imala prilike da probam i koristim i moram reci da sma u vecini slucajeva bila zadovoljna. Jako interesantan post, drago je sto si nam pisala na ovu temu. Takođe sve pohvale za slike, iz posta u post su sve bolje i kvalitetnije, vidi se da napredujes, zbog cega mi je jako drago.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam probala nista od Velnea stvarcica za lice. :) ovu umivalica deluje bas zanimljivo i cena joj je bas pristupacna :) <3

    ОдговориИзбриши
  3. koristila sam dosta ovih proizvoda :D Maybelline puder mi je pri kraju i moram da ga dokupim, meni bas odgovara a znam nekada da ga pomjesam sa malo Garnier BB kreme tokom zime da posvjetlim :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja godinama koristim Affinitone, sad malo odmaram od njega pa sam uzela onaj novi Rimelov. Garnier BB krema mi je izazvala haos na licu, na zalost.

      Избриши
  4. Veoma lep post,moracu da probam odavde neke stvarcice.
    Moj blog,ako zelis pogledaj ga ; http://dnevnikjednetinejdzerke5.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  5. Hm, nisam koristila ni jedan od proizvoda ali me je definitivno zainteresovala Velnea umivalica. Zanimljiv post draga ♥
    Die with memories,not dreams

    ОдговориИзбриши
  6. Probala sam vecinu od ovih stvarcica i slazem se sa svime sto si napisala :) Velnea umivalicu nisam probala, zanimljivo deluje :)

    ОдговориИзбриши
  7. Odlicni proizvodi! Balea gelovi za tusiranje su mi omiljeni,uvijek ih koristim :)

    mystylishcorner.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  8. Draga Tijana, post je zaista predivan. Dosta od ovih proizvoda i sama sam isprobala i zaista sam zadovoljna.

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши
  9. Koristila sam ovu Baleinu kupku divnoo mirise...pasta za zube mi je odlicna.. A Bioten umivalicu sam kupula sinoc pa cu videti kako se ponsa..dok ovu Bioten micelarnu nisam probala... Revlon tretman sam isto imala malo pakovanje ali ono u crvenoj bocici, ja sam odusevljena sa njim i planiram da kupim veliko pakovanje :)

    ОдговориИзбриши
  10. Obozavam da koristim baleine gelove za tusiranje, savrseni su :)

    http://makeupmania-byjovana.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши