Странице

петак, 10. фебруар 2017.

AURA - četka za nanošenje tečnog pudera

Aurine četkice za šminkanje koristim od prošle godine, a prva koju sam uzela bila je četka za nanošenje tečnog pudera. 



Šta kaže proizvodjač:

‚‚Dizajnirana za postizanje ujednačenog
i besprekornog tena. Izradjena od sintetičkih vlakana izuzetne mekoće. Oblikovana tako da omogući brzo, veoma lako i ravnomerno nanošenje prozvoda na sve delove lica. Ovom četkom mogu se aplikovati tečni ili kremasti puderi kao i prajmeri‚‚.

Ovo je klasična četka za nanošenje tečnog pudera. Veoma je mekana i nežna i omogućava lako nanošenje pudera. Koristila sam je za nanošenje i tečnih i kremastih pudera i odlično je radila posao u oba slučaja. Ne ostavlja štrafte po licu kao većna četkica ovog tipa, a dizajnirana je tako da može da se koristi i na svim manjim delovima na licu. Prala sam je mnogo puta, inače četkice za puder perem odmah posle korišćenja i nikada joj nije ispala ni jedna dlaka.


Ovu četku sam koristila mesecima i bila sam zadovoljna. Prestala sam samo iz jednog razloga, a to je beauty blender. Iako je četka odlična, mislim da ne može da se postigne isti efekat kao sa beauty blenderom. Mesecima mi je stajala zajedno sa četkicama koje više ne koristim, medjutim, našla sam joj novu primenu. Ne volim da nanosim prstima proizvode na lice, tako da mi je ova četka dobro došla za nanošenje prajmera. Ne kupi mnogo proizvoda i odlično ga stopi sa kožom.

Ako volite da nanosite puder četkicama, mislim da će Vam ova biti odlična.

Cena četke je 450 din.

Da li koristite Aurine četkice? Da li ste koristile ovu?

12 коментара:

  1. Joj, ja ovu nikako ne volim. Koristim je za maske, za puder nikako.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. U svakom slucaju, moze da posluzi i za maske, kao sto je meni za prajmer. Meni je bila dobra i za puder, kako kome odgovara :)

      Избриши
  2. Ni ja ne volim ovakav tip cetkica :) Ostavlja mi strafte i kida mi zivce :)

    ОдговориИзбриши
  3. Nikad nisam umela ovakvim cetkama da nanesem puder. 😂 svaka ti cast stvarno 😊 ja izgledam kao nauljana zebra kad radim sa takvim cetkama 😂

    ОдговориИзбриши
  4. Nikako s ovakvom cetkom ne uspijem nanijeti puder stoga uvijek koristim spuzvicu haha :)

    beautyakworld.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sa ovom konkretno ili nekom ovog tipa? Isto volim blender, ali mi ni cetka nije problem :)

      Избриши
  5. Obožavam četkice, ali ovu još nisam probala. Trenutno koristim nove iz avona i stvarno su super. No, i pored svih ovih negativnih komentara za četkicu, moram pohvaliti tvoj post. Sviđa mi se kako predstavila proizvod.

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne znam zasto cetkica mnogima ne odgovara, ja sam je koristila na razlicitim tipovima koze i opet nikakav problem nisam imala. Hvala ti puno :)

      Избриши
  6. Tijanice draga, vrlo interesantan post! Ja zaista ne mogu da zamislim nanosenje pudera bez cetkice tako da mi je ovaj post dobrdodosao! Odlico uradjena recenzija. Obozavam aurine cetkice. Inače fotografije su veoma jednostavne a opet zaista sjajne.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши