Странице

четвртак, 23. фебруар 2017.

Alverde All In One maskara

Alverde je prirodna kozmetika koju možete pronaći u Dm-u. Probala sam dosta proizvoda i moram priznati da većinom nisam bila zadovoljna. Ovom maskarom sam delimično zadovoljna, a pogledajte i zašto.

Alverde all in one

Maskara dolazi u pakovanju od 12 ml i namenjena je osetljivim očima. Četkica je zakrivljena i dosta debela i to je prvo što mi se kod ove maskare ne svidja.
Navikla sam na tanje maskare tako da ne znam da li je do mene, ali ja nema šanse da se ne umažem sa ovom maskarom. Pored toga, nezgodna je za nanošenje na donje trepavice. Druga stvar koja mi se ne svidja je sama tekstura koja je poprilično retka.




Na slikama ispod možete videti kako maskara izgleda na trepavicama. Moje trepavice su duge i ova maskara ih lepo raščešlja, medjutim, razlika izmedju jednog i dva sloja je veoma mala, gotovo neprimetna.


Jedan sloj maskare


Dva sloja maskare

Po mom mišljenju, efekat koji ova maskara daje je ok za svaki dan. Naglasiće trepavice, neće ih slepiti i daće im na dužini. Ako vam se svidja ovakav efekat, Alverde all in one maskaru možete potražiti u Dm-u.

Cena maskare je oko 400 din.

18 коментара:

  1. Sviđa mi se efekat, ali mislim da je to do tvojih trepavica, jako su lijepe i duge. Moje su kratke i idu ka dole :D
    Meni treba teška artiljerija poput Miss Manga :D :D :D

    Pozdrav, Marina...
    www.designgglitter.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Alverde u svom asortimanu ima dosta dobrih proizvoda ali maskare im nisu jaca strana :) Ja bih sa ovom cetkicom oci iskopala :D Mada na tebi bas lepo deluje :*

    ОдговориИзбриши
  3. Hehe, baš juče gledam u dm-u njihove proizvode i razmišljam kakav im je kvalitet, pošto nisam nikada koristila ništa od njihovih proizvoda. Recenzija mi se baš dopada pa ću se malo više pozabaviti ovom markom. Želim ti lijep vikend.

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam probala neke njihove proizvode i nisam bila sa svima zadovoljna. Bronzer im je npr jako dobar :) Hvala ti, takodje :)

      Избриши
  4. Ja sam imala problem sa njihovim maskarama jer mi se stalno razmazivala, a efekat nisam ni imala...

    ОдговориИзбриши
  5. Alverde kozmetiku nekako izbjegavam jer ne odgovara meni i mojim potrebama, druge djevojke pak ne mogu da se sminkaju bez ovog brenda tako da su misljenja uvijek podijeljena :D

    Mystique blog

    ОдговориИзбриши
  6. I ja bih se sigurno umazala sa ovom četkicom. Nekako je nepraktična. :)

    Fashion, Beauty and Style

    ОдговориИзбриши
  7. Tijana draga, odlicna recenzija, kao i uvek do sada. Konrketno ovu maskaru do sad nisam probala ali mi se jako dopada efekat koji si postigla ti sa svojim trepavicama, tako da cu je imati u vidu za kupovinu.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  8. I ja danima razmišljam da napišem post o ovoj maskari :D Šta znam i jesam i nisam zadovoljna sa njom... Meni na primer se baš dopada četkica :D iako imam sitne oči ova mi je baš simpa što je tako bucmasta :D dok sa efektom koji daje nisam...mislim može ona da izvuče trepuške ali ako imas vremena da nanosiš tri sata :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ukusi su razliciti, meni je cetkica bas prevelika :) Sto se tice efekta, slazem se sa tobom potpuno :)

      Избриши
  9. Imam ovu maskaru jer mi oci suze od svake druge. Sto se tog efekta tice ok je mada me nervira i cetkica i to sto lako razmaze tj nije postojana. Sada trenutno koristim Aurinu Pump it up i fenomenalna je, a i ne smeta mi ocima.

    ОдговориИзбриши