Странице

понедељак, 30. јануар 2017.

Eveline Pure Control SOS

Ako me pratite od ranije, znate da sam za umivanje koristila Velnea wash gel koji se nasao u favoritima godine. Kako bih malo odmorila kožu od njega, odlučila sam da potražim novo sredstvo za umivanje. S obzirom da sam ovim proizvodom veoma zadovoljna, danas ću svoje utiske podeliti sa Vama. Radi se o proizvodu Eveline kozmetike koji može biti gel za umivanje, piling i maska.



Šta kaže proizvodjač:

Pure control sos-gel za pranje lica+piling+maska

‚‚Zahvaljujući svojoj inovativnoj formuli, baziranoj na cinku i FAST-MAT kompleksu, reguliše lučenje sebuma ostavljajući kožu svežom, matiranom i glatkom. Savršeno uklanja mitisere štiteći od stvaranja novih i pomaže da se uklone fleke na licu. Može se koristiti kao gel, piling i maska. Alantoin i D-pantenol dubinski hidriraju i ublažavaju iritacije. Vidljivi rezultati: vidljivo smanjenje tačkica i bubuljica, smanjuje ožiljke od akni, svež i matiran ten tokom celog dana‚‚. 

Proizvod dolazi u pakovanju od 200 ml, ima gustu strukturu i bele je boje. Što se mirisa tiče, rekla bih da je osvežavajuć i veoma prijatan. 

Gel za umivanje

Kao gel za umivanje, ovaj proizvod koristim svako jutro. Dubinski očisti kožu i drži je matiranom veći deo dana. Mitiseri su zaista smanjeni kao što proizvodjač tvrdi i to me je najviše obradovalo.

Piling

Proizvod sadrži čestice koje su veoma sitne, ali ipak rade blagi piling kože. Nanosi se dva do tri puta nedeljno na vlažnu kožu lica i vrata. U slučaju da ste navikli na agresivnije pilinge, ovaj vam svakako neće odgovarati.

Maska

Kada je maska u pitanju, preporučuje se takodje dva do tri puta nedeljno, medjutim, primetila sam blago zatezanje kože nakon što masku isperem, tako da sam smanjila upotrebu na jednom nedeljno. Maska se drži tri minuta, a zatim se ispira sa dosta vode.




Sve u svemu, ja sam ovim gelom zadovoljna. Ne znam da li će odgovarati svakom tipu kože jer je mišljenje o njemu dosta podeljeno. Mojoj koži koja je mešovita prija, lepo je očisti i matira. 


Sastav:




Cena za 200 ml proizvoda (150ml+50ml free) je 400 din.

Da li ste već koristili ovaj proizvod i kakvi su vaši utisci?



9 коментара:

  1. Tijana draga, odlična recenzija. Ja sam u poslednje vreme izmenjala dosta pilinga i maski za lice, i nikako da pronađem sebi odgovarajuću, tako da ću definitivno isprobati ovaj proizvod. Vrlo obećava i izgleda jako korisno. S obzirom da je i moja koža mešovita, nadam se da će mi pomoći. Tebi hvala na predivnim rečima o ovom proizvodu i na preporuci, ako smem tako da se izjasnim.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nadam se da ce i tebi odgovarati. Hvala ti puno i nema na cemu, drago mi je ako sam pomogla :)

      Избриши
  2. Imam normalnu kožu koja je leti malo masnija, a zimi osetljiva. Koristila sam ga celo leto i bila prezadovoljna! Nigde nijedne bubuljice! Pre mesec dana sam prestala da ga koristim i sad mi je lice užas... Zimi mi ne odgovara jer malo isušuje kožu, ali je zato za leto zakon. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Verovatno ti leti odgovara bas zbog masnije koze, napravi pauzu pa kreni ponovo sa koriscenjem ali obavezno stavljaj neku hidratantnu kremu.. nadam se da ce ti onda biti ok :)

      Избриши
  3. I'd like to try this product, great post! Do you want to follow each other on BLOGLOVIN? If you decided to follow me, please let me know so I can follow you too. xoxo

    www.love-joice.com

    ОдговориИзбриши
  4. Nisam probala :) ali cu definitivno da kupim jer sam ostala bez sredstva za umivanje... A Eveline je cf tako da jeeeej :)

    ОдговориИзбриши
  5. Nadam se da ce ti odgovarati i obavezno javi utiske :)

    ОдговориИзбриши
  6. Svidja mi se proizvod, ali mi deluje da bi mi bio previse jak za svakodnevno umivanje. :/

    ОдговориИзбриши