Странице

среда, 11. јануар 2017.

December Favorites


Favoriti za decembar 2016. godine




Prvi favorit je Maybelline Affinitone tečni puder

Ovo je jedan od mojih omiljenih tečnih pudera za zimski period. Koristila sam ga svakodnevno tokom decembra, nastavila sam da ga koristim i u januaru. Ima srednju pokrivnu moć, lagan je i lepo se stapa sa kožom.
Imam ga u nijansi 24 golden beige koja savršeno odgovara mom svetlijem tenu.




Sledeći favorit je Essence all about matt fixing compact powder koji koristim za fiksiranje svih tečnih pudera. Godinama koristim ovaj puder, odlično fiksira i drži moju masnu T zonu pod kontrolom.




 Essence The Little X-MAS Factory krema za ruke

Ovo je klasična krema za ruke koja ima prelepo pakovanje, lepo hidrira i ima miris na božične kolačiće. Moja je u broju 02.. and mistletoe kisses.




 Essence The Little X-MAS Factory  02 let's take an elfie

Ovaj lak se našao u favoritima samo zato što mi se svideo efekat (snowflake effect). Teže se nanosi, potrebna su bar dva sloja, a skoro je nemoguće skinuti ga sa nokta. Zbog teškog skidanja koristim ga sa Peel off lakom o kome sam pisala OVDE ili u kombinaciji sa Essence Colour&Care lakom.





Essence Colour&Care 01 take a break

2u1 lak namenjen za negu i oporavak noktiju. Lako se nanosi, ali su potrebna dva sloja laka da se ne bi videli tragovi od četkice. Brzo se suši i meni traje na noktima 3-4 dana.




Kombinacija koju trenutno koristim



MonoDerma ampule sa vitaminom C

Ampule trenutno koristim posle tretmana dermarolerom. Brzo se upijaju, matiraju kožu i čine je mekom i nežnom. Odlične su i kao podloga za puder.




Ovo su bili proizvodi koje sam obožavala u decembru i koje i dalje koristim. Ako Vas zanima detaljna recenzija o nekom proizvodu, pišite u komentarima..

11 коментара:

  1. Ja sam nekad koristila taj puder i bio mi je sasvim ok. Voljela sam ga jer je lagan i skoro neprimjetan. A i raspon nijenasi je bio solidan. Sad sam u potpunosti prešla na bb kreme. Za lakove sam već na Instagramu prokomentarisala kako su fenomenalni :)
    Puno pozdrava and keep up!

    Marina

    ОдговориИзбриши
  2. Ovoga Essencovog puder gotovo nikad nema na polici haha :)
    Ali dobro, ja ipak koristim neki drugi :)
    Lakovi mi se jako sviđaju, razmišljala sam hoću li uzeti ovaj sa šljokicama i na kraju nisam :)

    MMara

    ОдговориИзбриши
  3. Predivan post, draga moja. Meni se mnogo dopada ova zimska kolekcija od Essence. Stvarno je savršeno dizajnirana. Post je predivan i stvarno sam uživala u čitanju iako nisam isprobala ni jedan od proizvoda ali par njih sam dodala na moju shopping listu :D. Želim ti ugodan vikend! :*

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno :) I meni je savrsena, slobodno probaj nesto :) hvala ti, zelim i ja tebi lep vikend :)

      Избриши
  4. Kako lepo deluje taj Essence lak :) Ja sam slicna tebi, obozavam efekat takvih lakova koji se pretesko skidaju :) Koja je cena ovih ampulica?

    ОдговориИзбриши
  5. Nice post dear .
    I follow you on GFC please follow me back .
    :)
    christinakristina.blogspot.com

    ОдговориИзбриши