Странице

понедељак, 5. децембар 2016.

White smile 7 - Trakice za izbeljivanje zuba

White smile su trakice pomoću kojih možete da izbelite zube za 7 dana. Prošlo je tačno šest meseci od kada sam prvi put koristila ove trakice i danas ću Vam pisati moje utiske.




Šta kaže proizvodjač:

White Smile trakice za izbeljivanje zuba - Jedinstvena elastična gel formula
omogućava da trakice brzo i lako prijanjaju na sve oblike i veličine zuba. U potpunosti su bezbedne za zubnu gledj. Pod uticajem toplote, mehurići aktivnog kiseonika detaljno izbeljuju zube, uklanjajući kamenac i fleke od hrane i pića. Zubi postaju čisti, beli i sjajni.

U pakovanju se nalazi 7 kesica. U svakoj kesici se nalazi po dve trakice, jedna za gornje i jedna za donje zube. Dobijete i kartončić koji će Vam pomoći da odredite približnu nijansu Vaših zuba kao i uputstvo za upotrebu. 




Kao što sam već rekla, trakice sam koristila prvi put pre šest meseci. Tada je boja mojih zuba, prema ovom kartončiću, bila izmedju 3 i 4. Trakice mogu da se koriste dva puta dnevno za bolji efekat. Ja sam ih koristila jednom dnevno ( veoma je važno da se koriste svaki dan, bez pauze) 7 dana i tada je belina mojih zuba došla do broja 1, što znači da su maksimalno izbeljeni. Efekat trakica traje šest meseci i nakon toga se mogu ponovo koristiti. Na slici ispod možete videti kako trakice izgledaju. Na njima se nalazi gel koji prilikom korišćenja stvara mehuriće i već nakon prvog korišćenja zubi postaju belji.




Nakon šest meseci, moji zubi su potamneli za nijansu, ali se nikako nisu vratili na nijansu pre korišćenja trakica. To me je baš obradovalo i zbog toga sam odlučila da ih opet koristim. Jednostavne su za korišćenje, lako se nanose i ne smetaju pri govoru. Držala sam ih na zubima 40 minuta. Nakon toga usta treba isprati vodom. Trakice se ne preporučuju trudnicama, deci mladjoj od 12 godina i osobama koje imaju osetljive desni.

Uputstvo za upotrebu:






Sastav:




Cena White Smile trakica je 1.250 din.

Prezadovoljna sam belinom mojih zuba nakon korišćenja trakica i sigurno ću ih opet koristiti.

Kako Vi izbeljujete zube i da li ste koristili ove trakice?

16 коментара:

  1. Do sada sam citala dosta recenzija na temu ovih trakica i u vecini slucajeva su komentari bili pozitivni. Drago mi je da si i sama pisala post o ovome, i dala mi predlog da i sama sebi nabavim ovo. Odlicna recenzija.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam znala da postoje ove trakice. Cim ih negde budem pronasla kupujem bez razmisljanja.
    http://milanasweetlife.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  3. Koristilas sam white glo sistem za izbeljivanje, i nisam nesto posebno bila odusevljena. Trakice su povoljne, pa cu ih isprobati. :)

    frauleind.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Iskreno, meni white glo izgleda kao sprava za mucenje :D Probaj trakice slobodno, super su :)

      Избриши
  4. Zaboravila si da napišeš da su odličnog ukusa. :D Barem su meni bile. :) Moja boja zuba je bila najbliža broju 2 ali sam htela da budu još belji. Međutim koristila sam trakice samo 3 dana jer sam ih "podelila" sa mužem, čisto da probamo. Nije bilo vidljivih rezultata, ali nisam ni ispoštovala tih 7 dana. Pred Novu godinu probaću ih opet. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. U pravu si, i ukus im je dobar :D Pa ne znam, kod mene su se rezultati videli oba puta vec posle prve trakice.. pokusaj opet sta da ti kazem :D

      Избриши
  5. Sjajan review, nisu skupe, probaću ih. Svaka čast što si izdržala 6 meseci, ja bih verovatno posle odredjenog vremena zaboravila da ih koristim. Jedini preparat koji sam probala je white with style i moram priznati da radi, zubi ko san 😘

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mozda me nisi razumela, trakice se koriste 7 dana, pa nakon 6 meseci mogu ponovo da se koriste :)

      Избриши
  6. Čula sam dosta o ovim i sličnim trakicama, baš me zanimalo da li deluju. Super recenzija :)
    Dunja | BeingHalcyon

    ОдговориИзбриши
  7. Probala sam trakice, bile su mi super ali rezultat beljih zuba nije mnogo trajao .

    ОдговориИзбриши