Странице

понедељак, 12. децембар 2016.

Dermix - Recenzija proizvoda

Nedavno sam imala priliku da saradjujem sa Dermix kompanijom i današnji post je rezervisan za recenziju njihovih proizvoda.

Pre nego što krenem sa recenzijom,evo šta kažu ljudi iz Dermix kompanije.

Dermix proizvodi su kreirani u skladu sa najnovijim dostignućima i osnovnim principima naučne dermatologije. Proizvodi su razvrstani u dve kolekcije Dermix Skin Care i Dermix Medical Care. Dermix recepture su rezultat naučnog rada i dugogodišnjeg iskustva renomiranog Prof. dr M. Milojevića i naučnog tima naših kompanija. Stručnost ovog tima u oblasti kozmetske dermatologije i njihova posvećenost očuvanju zdrave i lepe kože garant su visokog kvaliteta i idealne sinergije sastojaka u Dermix preparatima. Efikasnost formula i veliki broj zadovoljnih korisnika najbolji su pokazatelji trajnog poverenja u naše proizvode. Odaberite i Vi najbolje za Vašu kožu. Inspirisan naukom, Dermix je sinonim za lepu i zdravu kožu!

Danas ću Vam pisati o dva proizvoda koja su se našla u mojim rukama, a u pitanju su mleko za skidanje šminke i sapun za lice.





Dermix makeup remover






Šta kaže proizvodjač:

Mleko za skidanje šminke efikasno uklanja šminku i vodootpornu maskaru ostavljajući kožu besprekorno čistom i nežnom. Kožu prekrivenu šminkom navlažiti mlakom vodom. Jagodicama prstiju naneti makeup remover, otkloniti tupferom, potom oprati blagim sindetom. Kao sledeći korak preporučujemo dodatno čišćenje Dermix losionom.

Prvo što me je oduševilo kod ovog proizvoda je njegovo pakovanje. Dolazi u plastičnoj bočici od 200 ml, a na samom zatvaraču se nalazi open - close sistem koji Vam omogućava da dozirate proizvod jer je potrebna vrlo mala količina da očistite celo lice.




Proizvod je prilično gust, bele boje i specifičnog mirisa. Koristim ga prema uputstvu tako što pokvasim lice, nanesem mleko na lice, a zatim tupferima skidam šminku. U nekoliko poteza uklanja vodootpornu maskaru i pri tom ne iritira oči što mi se posebno dopalo. Ne izaziva iritacije, nakon njega koža je čista i nežna.




Sastav:




Cena za 200 ml proizvoda je 817 din.


Drugi proizvod je Dermix sapun za lice 





Šta kaže proizvodjač:

Ručno radjen sapun od biljnih jestivih ulja sa dodatkom mleka u prahu, surutke u prahu i svežeg kozijeg mleka. Hrani, neguje i štiti kožu. Prirodan glicerin održava vlažnost i elastičnost. Pogodan za sve tipove kože, osetljivu i sklonu alergijama. Sve aktivne komponente su sačuvane u integralnom obliku. Bez konzervansa, dodatnih mirisa i boja.


Sapun dolazi u kartonskoj kutiji upakovan u dodatni zaštitni papir.




Obožavam ovaj sapun. Koristim ga odmah nakon skidanja šminke Dermix mlekom kako bih bila sigurna da je koža očišćena. Ima veoma blag miris, lepo peni, ne isušuje kožu kao obični sapuni, zapravo, nemam osećaj da sam se umila sapunom. Nakon njega je koža nežna, izgleda zdravo i nahranjeno. 


Sastav:





Cena za 40 g sapuna je 242 din.


Proizvode možete pronaći na njihovom sajtu www.dermix.rs a za sve informacije tu je njihova FB stranica Dermix.

Da li koristite Dermix proizvode?



15 коментара:

  1. Super post!Poseti moj blog ako zelis!

    stefannworld.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Odlican post, draga!! ♥♥♥
    mimmi-corner.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Divan post. Odlicno si recenzirala ovo! Nisma probala nista od pomenutih proizvoda, ali bih svakako voljela! :)

    Zapratila sam te! Bilo bi mi jako drago da uzvratis!

    alwaysbepositiveee.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Draga, post je jako divan, a ovaj sapunčić mi je pravo simpa. Nisam neko ko voli mlijeko za uklanjanje šminke ali mislim da bih ovo mogla potražiti.

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam ni ja volela mleko za skidanje sminke, probala sam Avonovo pre ovoga, ali ovo me je bas odusevilo :)

      Избриши
  5. Volim ceo Dermix asortiman a najbolji mi je body balm :)

    ОдговориИзбриши
  6. Super post, sviđaju mi se proizvodi. Javi utiske posle korišćenja celog pakovanja. <3
    http://fashionblogerka.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  7. Probacu sapun prvom prilikom, nisam fan mleka za skidanje sminke :) Odlicna recenzija :*

    ОдговориИзбриши