Странице

среда, 7. децембар 2016.

Bilka - Ultra Shine šampon

Dobila sam priliku da testiram Bilka ultra shine šampon, a u daljem tekstu saznajte da li sam zadovoljna i kakvi su moji utisci.


BIOKO natural cosmetics

Bilka je Bugarska kozmetika čiji je uvoznik BIOKO natural cosmetics. Svi proizvodi sadrže preko 70% prirodnih komponenti a ostatak čine visoko kvalitetni sastojci koji su rezultat biotehnoloških istraživanja tj nastali su od prirodnih komponenti ili su kvalitetne sintetičke komponente koje podležu svim evropskim i domaćim standardima kozmetičke industrije. Od sintetičkih komponenti sigurno su isključeni parabeni. Moguće je prisustvo veštačkih mirisa i konzervansa ali za sada nijedan od naših korisnika se nije žalio da je imao bilo kakve probleme ili reakcije na koži. Od veštačkih boja mogu biti prisutne boje koje su dozvoljene za primenu u ljudskoj ishrani i to samo u pojedinim proizvodima.


Bilka u svojoj ponudi ima šampon protiv opadanja kose, šampon protiv seboreje, šampon protiv peruti i regenerišući šampon ultra shine. Na moje veliko oduševljenje dobila sam da probam šampon koji mi je prema opisu najviše odgovarao.




Šta kaže proizvodjač:

Regenerišući šampon ultra shine obnavlja strukturu kose.
Hidrira kožu lobanje i hrani kosu. Daje ‚‚umornoj‚‚ kosi sjaj i volumen. Sofisticirana formula za lepu, zdravu i jaku kosu zasnovana na ekstraktima biljaka kamilice, nevena i čička, laktoproteinu - ujednačava kosu čineći je mekom, elastičnom i sjajnom, vitamin D - hidrira i jača kosu. Blagi agensi za pranje kose koji ne uklanjaju korisne hranljive supstance sadržane u biljkama. Šampon je pogodan za krtu, oslabljenu, često tretiranu kosu kao i za vitalizaciju svih tipova kose.

Svaka devojka koja ima dugu kosu zna koliko je važno pored balzama i raznih maski pronaći i dobar šampon. Prvo što me je oduševilo kod ovog šampona je miris. Nenormalno dobro miriše i što je još važnije, miris se dugo zadržava u kosi. Od mnogih šampona zna da mi se pojavi perut. Sa ovim šamponom to nije slučaj.





Nanosi se kao i svaki šampon na mokru kosu, s tim što je potrebno masirati teme 2-3 minuta tokom pranja. Srednje je gustine, jako lepo peni i dovoljna su dva šamponiranja. Kosa nakon njega dobija volumen, meka je i sjajna i zaista imate osećaj da je kosa čista.

Sastav:





Šampon dolazi u bočici od 200 ml i njegova cena je 420 din. Sjajna stvar je to što možete da poručite ovaj šampon preko njihovog sajta klikom OVDE, a ostale njihove proizvode pogledajte OVDE. Za sve ostale informacije tu je njihova Fb stranica BIOKO natural cosmetics

Da li ste već koristili proizvode Bioko kompanije?


9 коментара:

  1. Do sada se nisam susretala sa ovim brendom. Po tvojoj priči, šampon mi deluje jako primamljivo. :)

    ОдговориИзбриши
  2. Ženoo, tonici za lice su naaajbolji ! :D Probala sam mnogo proizvoda, i do sada se nije desilo da sam bila nezadovoljna...ali tonici su broj 1. :D

    ОдговориИзбриши
  3. Nisam se do sad susrela sa ovim proizvodima ali mi se jako dopada recenzija.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  4. Draga Tijana, recenzija je super. Stvarno sam uživala u čitanju sa dozom znatiželje jer se nisam susretala sa ovim proizvodima. :*

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши
  5. Све наше производе можете наћи у Београду, код "Лондона", продавница КОЈИЋ (исти улаз у пасаж као и за књижару ЕДУКА)

    ОдговориИзбриши