Странице

понедељак, 7. новембар 2016.

Sabi handmade - The Camel Soap


U oktobarskoj Glambox kutiji sam dobila sapun od kamiljeg mleka koji me je najviše obradovao. 





Šta kaže proizvodjač?

Sabi handmade sapuni od kamiljeg mleka - Ručno pravljeni u ujedinjenim Arapskim Emiratima hidriraju i hrane kožu, zadržavajući u njoj važne komponente. Kamilje mleko sadrži vitalna imuna svojstva i prirodni je izvor alfa-hidroksi kiselina koje su odgovorne za omekšivanje kože i sprečavanje stvaranje bora, održavajući je gipkom i glatkom. Takodje sadrži vitamin B i C, karoten, proteine sa antibakterijskim, antivirusnim i antigljivičnim svojstvima i visoku koncentraciju gvoždja.

Čisto i jednostavno bez mirisa - jednostavan sapun sa restorativnim osobinama kamiljeg mleka i čistog maslinovog ulja. Preporučuje se za osobe sa posebno osetljivom kožom.

Sastojci: Sodium Oliveate, Kamilje Mleko, Aqua, Cera Alba, Glycerin.

Sapuni su bez:

-Parabena
-Sulfata
-Veštačkih boja
-Vestačkih mirisa
-Petrohemije.







Ono što mi se odmah dopalo kod ovog sapuna je preslatko pakovanje koje je kao mali dzak. Moj sapun je bez mirisa jer je u osnovnoj varijanti bez dodataka, a postoje i : ruzmarin i menta, limunska trava, slatka pomorandza i limun, slatka pomorandza i cimet, čajevo drvo i ruzmarin,lavanda, lavanda i rose geranijum.






Sapun jako lepo očisti kožu, toliko da koža "škripi" dok se umivate. Ne isušuje kožu i ostavlja je mekom.
Sapun ima 100 gr i cena mu je 790 din. Trenutna cena na njihovom sajtu je 450 din i ovde možete pogledati ponudu Sabi handmade.


4 коментара:

  1. Pakovanje je baš privlačno! Nikad nisam probala ništa sa kamiljim mlekom, mislim da kod nas niko drugi ni ne pravi kozmetiku sa tim mlekom :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, pakovanje je preslatko :) Nisam upucena, ovo je jedini proizvod sa kamiljim mlekom koji sam koristila.

      Избриши
  2. Volim jako ručno pravljene sapune, uvek imam nekoliko u rezervi :)

    ОдговориИзбриши