Странице

среда, 30. новембар 2016.

Essence Waterproof Eyeliner Pen

Na redu je recenzija mog trenutnog favorita kada su ajlajneri u pitanju. Radi se o Essence vodootpornom ajlajneru u olovci.





Šta kaže proizvodjač:

Povratak crnoj boji - Precizni ajlajner stilovi sada se postižu lako i bez greške uz vodootpornu ajlajner olovku sa vrhom poput flomastera. Vodootporan je i ne ostavlja mrlje na koži. Za intenzivne ajlajner izglede u urbanoj crnoj boji.






Rekla bih da je ovaj ajlajner odličan za sve devojke koje nisu spretne kada je u pitanju nanošenje klasičnog tečnog ajlajnera. Aplikator je odličan, pomoću njega možete izvući liniju kakvu želite, vrlo je precizan za izvlačenje kako tanjih tako i debljih linija. Postoji jedna stvar koju ja radim, a to je da kada se aplikator potroši ili osuši izvučem ga i okrenem na drugu stranu i kao nov je... mali savet ako do sada niste znale :) Dosta je postojan, satima se ne pomera sa kapaka.




Pokušala sam da ga skinem vodom i sapunom i nije se ni mrdnuo, što je veliki plus. Vrlo lako se skida micelarnom vodom ili mlekom za skidanje šminke.




Cena ovog ajlajnera je 379 din.

6 коментара:

  1. Tijana draga odlican post, slike su zaista vrh. Do sad se nism susrela sa ovim ajlajnerom ali mi izgledq jako zaninljivo i kvalitetno. Veliki sam ljubitelji kreona i ajlajnera tako da bih ovaj proizvod rado za sebe.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala ti puno :) Primetila sam da volis ajlajnere, obavezno probaj ovaj :)

    ОдговориИзбриши
  3. A cime ga izvuces i okrenes na drugu stranu? Pincetom ili? Bas mi ovaj liner lepo izgleda, moracu da ga probam uskoro :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kako kad, nekad prstima nekad pincetom.. Pincetom je bolje, manje se umazes :)

      Избриши