Странице

среда, 5. октобар 2016.

Eveline SOS maska


Na red za recenziju je došla i Eveline maska. Sve njihove maske mi izgledaju interesantno, ali mi je ova najviše privukla pažnju.






Šta kaže proizvodjač?

Face therapy professional-podmladjujuća maska sa dijamantima i 24k zlatom, za lice, vrat i dekolte-za zrelu, suvu i umornu kožu.
5 u 1: Vraća licu fin, ovalni oblik, smanjuje bore, hidrira, obnavlja epidermis, vraća licu mladalački sjaj.
Visoko koncentrovana formula bogata dijamantima, čistim 24-karatnim zlatom i jedinstvenom kombinacijom aktivnih sastojaka spektakularno podmladjuje i suptilno vraća tenu mladalački sjaj.

Maska ima vrlo čudnu teksturu, žute je boje sa zlatnim česticama. Potrebna je vrlo mala količina za celo lice. Veoma je prijatna, ima blag miris. Kada se nanese, koža dobije neku zlatno-bronzanu boju. Suši se za manje od minut i na dodir postaje blago lepljiva. 





Sasvim normalno se skida sa kože toplom vodom. Koža nakon nje je neeenormalno meka, izgleda sveže i kao da je ‚‚‚živnula‚‚. Ne znam da li radi to što je proizvodjač rekao, ali je koža definitivno hidrirana i ten je lepši.

Sastav:





Maska se nalazi u kesici od 7ml i ja sam imala dovoljnu količinu za dva puta korišćenja. Možete je pronaći u DM-u i Lilly-u po ceni od oko 100 din.

Da li ste već koristile Eveline SOS masku i kakvi su vaši utisci ?

Нема коментара:

Постави коментар