Странице

четвртак, 27. октобар 2016.

7th Heaven Hot Spring Sauna Masque

Meni apsolutno ne smeta što je ova maska namenjena za proleće, svakako mislim da je odlična za bilo koje godišnje doba.





Iskreno, kada sam je kupovala, nisam obraćala pažnju na naziv maske nego na to šta ona radi. Ništa specijalno nisam očekivala od ove maske jer mi je bila totalno nepoznata,ali malo je reći da sam se prijatno iznenadila već pri prvom korišćenju.


Šta kaže proizvodjač?


Topla prolećna sauna maska za lice
Samozagrevajuća sauna maska otvara pore za dubinsko čišćenje. Prepuna hranljivih sastojaka, vulkanske zemlje u prahu sa seckanim djumbirom. Piling bambusa nežno odstranjuje mrtve ćelije.


Sastav:





Sjajna stvar kod ove maske je upravo samozagrevanje, samim tim ne morate da parite lice pre upotrebe. Odmah pri nanošenju se oseti blaga toplota koja otvara pore. Sve što treba je da nanesete masku na lice i da se opustite 15 minuta.








Maska je intenzivne narandzaste boje sa bambusom u sebi i savršena je za piling pre ispiranja. Nakon korišćenja, koža je izuzetno meka na dodir, hidrirana i čista.

Proizvod dolazi u pakovanju od 15 g po ceni od 230 din.

7 коментара:

  1. Bas volim maske sa efektom zagrevanja. :) nisam do sada probala ovu :D

    ОдговориИзбриши
  2. Ja licno ne volim maske koje imaju taj efekat zagrevanja jer sam isprobavala par maskica od kojih mi se kosa dizala na glavi :) Jel to zagrevanje nije preterano? U smislu jel podnosljivo :)

    ОдговориИзбриши
  3. Thanks for this educational and exciting post. I uncovered a great deal from you. Just how long Have you ever been into saunas?   saunajournal.com

    ОдговориИзбриши