Странице

петак, 16. септембар 2016.

Beauty trikovi koji će vam olakšati život #1

Beauty trikovi


Internet je pun beauty saveta i trikova koji će vam olakšati život . Ovo su neki trikovi koje ja radim i nadam se da će nekome biti od koristi.


Da li se i vama dešava da kada lakirate nokte nalakirate i kožu oko noktiju? Meni se to stalno dešavalo. Jednostavan trik je da pre lakiranja noktiju, kožu oko nokta namažete sa labelom. 





Kada završite sa lakiranjem, kožu jednostavno obrišite tuferom.

Niste kupili maskaru, a stara vam se osušila? I za to postoji rešenje. U čašu sipajte vruću vodu i maskaru stavite u nju ( dobro zavrnutu, naravno). Posle 5 min maskaru možete da koristite.






Ako vaša senka nije dovoljno pigmentovana, jednostavno pokvasite četkicu sa malo vode i možete koristiti senku. Na ovaj način, osim što će boja biti pigmentovanija, senka će duže stajati na mestu.





Ukoliko nemate četku za konturisanje, a hitno vam je potrebna, pomoćiće vam obična deblja četka. Jednostavno na nju zakačite ukosnicu. 








Kako da vam parfem duže traje? Prvo rešenje je da parfem nanesete odmah nakon tuširanja dok su pore otvorene, a mali trik je da  nanesete labelo na mesto gde inače stavljate parfem. 








Parfem će vam sigurno mnogo duže trajati.

Ovo su neki od trikova koji su meni pomogli. Koji su vaši trikovi?


2 коментара: